Kolm põhjust, miks tugev naine on seksikas naine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey.
Ronda Rousey. Foto: Chris Pizzello/AP

Enamasti arvatakse, et ilusal naisel on blondid juuksed, sinised silmad ja tema keha sarnaneb modelli omale. Õnneks on iluideaalid muutumas ja paljude meeste arvates on seksikad hoopis need naised, kes on ka väga tugevad, seda nii füüsiliselt kui vaimselt.

MMA-võitleja Ronda Rousey ja tennisist Serena Williams on head näited sellest, et iluideaalid pole enam nii kitsad kui varem. Muide, Ronda Rouseyt võib näha ajakirja Men's Fitness Australia järgmise kuu esikaanel ja see on esimene kord, kui selle ajakirja esikaant kaunistab naine. Tugevus on tõepoolest seksikas ja mehed peaksid seda hindama, mitte kritiseerima, kirjutab YourTango.

Rousey ja Williams pole seksikad ainult oma välimuse poolest. Neid iseloomustavad veel kolm olulist joont, mida ei tohiks tähelepanuta jätta.

Serena Williams oma rõivabrändi moe-show'l (foto: Mavrix)
Serena Williams oma rõivabrändi moe-show'l (foto: Mavrix) Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

1. Nad on mitmekülgsed

Kuigi mõlemad naised on oma spordialal tugevad tegijad, ei keskendu nad ainult spordile. Nad on üles astunud ajakirjades Vogue ja Sports Illustrated, kuid kumbki naine pole edu saavutanud ainult tänu välimusele. Rousey on teinud näiteks paar filmirolli ja Williamsil on edukas rõivabränd. Mõlemad naised teevad ka palju heategevustööd. 

2. Nad teavad, et nende välimus pole tavaline

Serena Williams pole kunagi varjanud seda, et on enda sportliku keha üle uhke. «Ma olen oma kehatüübiga rahul ja uhke selle üle. Ma olen rääkinud sellest, et ma pole alati end oma kehas hästi tundnud, aga ma olen aja jooksul mõistnud, et oma keha tuleb aktsepteerida ja armastada sellisena, nagu see on,» ütles Williams ühes intervjuus.

Rouseyt on kritiseeritud tema maskuliinse kehakuju tõttu, kuid naine on kriitikutele julgelt vastu astunud. Ta on öelnud, et tema keha on väga naiselik, kuna ta kehas pole ühtki lihast, millel poleks oma eesmärki. Rousey on öelnud ka seda, et ta pole selline naine, kes ei teeks midagi või kelle eesmärgiks oleks omale rikas mees leida.

Serena Williams (foto: PA Images)
Serena Williams (foto: PA Images) Foto: Jonathan Brady/PA Wire/PA Images

3. Nad on kõvasti vaeva näinud, et saada parimaks

Ronda Rousey puhul on käelukk võte, mis on lasknud tal paljude vastaste üle domineerida. Serena Williams ühe servi kiiruseks on mõõdetud lausa 204 km/h. Aga lisaks sellele, et nad on oma spordialal ühed parimad tegijad, läheb neil ka elus väga hästi. Selleks, et olla parim, on tarvis enesekindlust ja seda on neil mõlemal küllaga. Tänu enesekindlusele saavad nad olla ausad ja jääda igas olukorras iseendaks. Ja kas enesekindlus pole see, mis teeb naise ääretult seksikaks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles