Kümme lihtsalt nippi, kuidas saada kohevamad juuksed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled hädas ludus juustega, mis hoiavad pea ligi ja ei taha soengusse jääda? Katseta neid nippe, et lisada kiharatele kohevust!

Stylecaster pani kokku nimekirja lihtsatest põhitõdedest, mida järgides saad anda ka kõige õhematele juustele lopsakust juurde.

  1. Lisa kohevust šampooni abil. Leia endale hea šampoon, mis lisab kohevust juuksejuurtele. Juukseid pestes keskendu peanahale ja masseeri korralikult, nii stimuleerid verevarustust.
  2. Väldi «niisutavaid» ja «siluvaid» palsameid. Kui palsamipudelil on kirjas, et see niisutab või silub, siis sisaldab see tõenäoliselt õlisid, mis võtavad juustelt loomuliku lopsakuse.
  3. Ole föönitades osav. Juukseid föönitama asudes kasuta kindlasti kuumakaitsespreid ning alusta föönitamist, visates juuksed üle pea, ja harja neid, kuni juuksed kuivad. Siis löö pea taas selga ning kasuta fööni difuusoriotsikut, et veelgi volüümi lisada.
  4. Rullid pähe! Kui föönitamine lõpetatud, kinnita juustesse vanamoodsad lokirullid. Hoia neid peas umbes 20 minutit, et kohevat look’i säilitada.
  5. Säti soeng paika. Võta lokirullid peast ning säti sõrmedega soeng paika.
  6. Lisa kohevust juurtele. Et soeng kinnistuks, kasuta juuksejuurtel toodet, mis need paigal hoiaks – olgu selleks siis vaht või sprei. NB! Ära üle pinguta, palju juuksehooldusvahendit mõjub vastupidiselt soovitule.
  7. Leia lakk, mis lisab volüümi. Kui sa soovid lokke veel ka lakiga fikseerida, leia toode, millel on volüümi andvad omadused.
  8. Kihiline lõikus aitab kaasa. Järgmine kord lase juuksuril lõigata soeng natuke järku, see lisab samuti lopsakust.
  9. Ära mine harjamisega liiale. Mida rohkem sa oma juukseid harjad, seda rohkem stimuleerid peanahka ning seda rohkem tekib rasu.
  10. Ära mine liiale ka peapesuga. Ära pese oma pead iga päev! Pesukordade vahepeal aitab sind kuivšampoon.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles