Video: mis juhtub, kui loputada juukseid Coca-Colaga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suki Waterhouse.
Suki Waterhouse. Foto: Gustavo Caballero/AFP

Briti modell Suki Waterhouse on öelnud, et talle meeldib aeg-ajalt juukseid Coca-Colaga loputada. «Mulle ei meeldi pestud juuksed – need on libedad ja elutud –, Coca-Cola abil saab juukseid kergesti sasida, see jätab mulje, nagu oleksin just vihmametsas käinud,» ütles iludus ühes intervjuus.

Loomulikult leidus neid, kes olid valmis Waterhouse’i eeskujul omale limonaadi juustesse kallama. Üheks testijaks oli blogija Ellko, kellel kulus oma pikkade kiharate loputamiseks kaks pudelit tavalist Coca-Colat.

Iseenesest on asi lihtne: vala kuivadele juustele Coca-Colat, seejärel loputa juukseid veega ja vääna need käte vahel kuivaks. Üllatav on aga see, et magus jook tundub tõesti juustele hästi mõjuvat! Blogija sõnul on juuksed pärast Coca-Cola ja veega loputamist lainelisemad kui tavaliselt. Ellko kiitis omalt poolt selle nipi heaks ja ütles, et proovib seda kindlasti veel.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles