Rämpstoidusõltlane «häbistas» end saledaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea Stevens
Chelsea Stevens Foto: Caters News Agency

Birminghamist pärit 25aastane Chelsea Stevens kaalus kunagi 127 kilo. Naisel õnnestus oma elustiili muuta ja normaalkaalu saada tänu enda pildi vaatamisele, mille salvestas nutitelefoni taustapildiks. 

Suure kehakaaluga kimpus Chelseale meeldis tihti koju tellida rämpstoitu, eriti pitsat ja frititud kana. Kaal hakkas tõusma suure hooga pärast lapse sündi, mis tegi naise kurvaks. Soovides olla aktiivne ja terve lapsevanem, otsustas naine oma elu muuta, vahendab Daily Mail.

Nii tuli tal mõte enda kõhtu pildistada ja salvestada foto telefoni taustapildiks, et iga kord, kui tal tekib rämpstoidu tellimise isu, näeks ta fotot ja mõtleks ringi. Lisaks hakkas Chelsea jälgima Cambridge’i kaaluplaani, mille puhul tuleb osa toidukordi asendada piimakokteiliga. Tänu sellele õnnestuski noorel emal kaotada kaalu 83 kiloni.

Foto:
Foto: Foto: Caters News Agency

«Mulle meeldis väga süüa rämpstoitu iga päev, eriti jumaldasin krõbedat saia, mille uputasin võisse. Kahjuks ei saanud ma aru, kui paks olin enne, kui oli juba liiga hilja,» tunnistas ta. «Tellisin toitu otse koduukse taha, mistõttu ei pidanud ma isegi kuhugi minema. Vaatasin end küll peeglist ja nähtu tekitas vastikust, aga ma ei saanud sinna midagi parata ja õgisin meeletus koguses toitu.»

«Kui ma poseerisin enda häbistamise pildi jaoks, sidusin pluusi üles kinni, et oleks kindlasti näha, kui paks ma olen. Ma teadsin, et iga kord, kui haaran toidu tellimiseks telefoni, läheb mul süda pahaks ja saan sellest julgustust, et maha võtta,» selgitas ta oma motiveerimisnippi.

Foto: Caters News Agency
Foto: Caters News Agency Foto: /Caters News Agency

Pilti endisest kehakaalust vaatab Chelsea ka nüüd, kui tahaks raskushetkedel käe küpsisepurki pista. Muutus on olnud nii suur, et naise lähedased on tema edusammude üle suisa pisaraid poetanud. 

«Ma tunnen end imeliselt, et olen sale noor ema, ma saan oma lapsega ringi joosta ja tunnen end palju enesekindlamalt. Varem olin sageli tujukas, kuid nüüd olen positiivsem ja tunnen, et olen ka parem ema oma pojale,» lisas naine. «Mul on nii hea meel, et tegin selle pildi, muidu oleksin siiani ülekaaluline ja õnnetu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles