Victoria Beckham: David inspireerib mind pidevalt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallur David Beckham ja Victoria Beckham.
Jalgpallur David Beckham ja Victoria Beckham. Foto: Jonathan Short/AP

Victoria Beckham tunnistas hiljuti antud intervjuus, et abikaasa David Beckham inspireerib teda pidevalt. 41-aastane moedisainer ütles, et ta imetleb seda, kuidas ta abikaasa leiab aega kõigi oma kohustuste ja heategevustöö jaoks.

Victoria Beckham loodab, et mees on heaks eeskujuks ka nende neljale lapsele: Brooklynile (16), Romeole (13), Cruzile (10) ja Harperile (4). «Abikaasa inspireerib ja juhendab mind pidevalt – ta on teinud nii palju head tööd, ma austan ja imetlen kõike, mida ta teeb,» vahendab Female First Victoria Beckhami sõnu.

David ja Victoria poegadega (Reuters)
David ja Victoria poegadega (Reuters) Foto: NEIL HALL/Reuters

Ta rääkis veel, et nii temal kui Davidil on tugev tööeetika, mis peaks lastele samuti heaks eeskujuks olema. Nad on lastele selgitanud ka seda, et nende elustiil erineb paljude teiste omast. «Räägime neile, et paljudes riikides on lapsi, kes on näljas, kodutud ja haiged,» rääkis ta.

Victoria Beckham, kes tegeleb ka ise palju heategevusega, on rõõmus, et ka tema lastel on soov head teha. «Nad kõik mõistavad, kui tähtis on teisi aidata. Romeo osales sel aastal lastemaratonil ja kogus tänu sponsoritele märkimisväärse summa, mille nad Davidiga jagasid erinevatele heategevusorganisatsioonidele,» tõi ta näiteks.

Victoria ja David Beckham suhte algusaastatel (Wire/Press)
Victoria ja David Beckham suhte algusaastatel (Wire/Press) Foto: Joel Ryan/PA Wire/Press Association Images

Palju on meedias juttu olnud sellest, et Beckhamite abielu pole sugugi nii ilus, kui eemalt paistab, kuid Victoria sõnul on nende suhe väga tugev. «Ma pole kunagi kuulanud ega reageerinud kuulujuttudele, mis puudutavad mu elu. Mul on abikaasaga väga vedanud ja ma olen õnnelik, et meil on ilusad, terved ja õnnelikud lapsed. Me reisime oma töökohustuste ja heategevuse pärast palju, aga me leiame alati aega teineteise ja oma pere jaoks,» nentis Victoria ja lisas, et nad ei pea kellelegi midagi tõestama. «Me armastame teineteist, hoolitseme teineteise eest ja oleme tugevad nii partnerite kui lapsevanematena.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles