Lugeja kirjutab: seksikas mees riietub vastavalt oma vanusele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lugejamängust võtab osa ka Olivia, kelle sõnul mängib mehe riietus väga olulist rolli.

Mis muudab mehe seksikaks? Paar aastat tagasi oleksin sellele küsimusele vastanud kahel võimalikul moel: 1) jalanõud; 2) riietus ei muuda meest seksikaks, tähtis on see, kuidas ta käitub ja mis juttu räägib. Nüüd, olles n-ö kogenum ja veidi targem, võib öelda, et riietusel on ikka väga suur roll – ja mitte ainult jalanõudel –, vaid kogu komplektil. 

Hakkasin aasta tagasi oma kaaslast riietama. Enne seda kandis ta n-ö kvaliteetseid firmariideid, kuid ei osanud neid kokku sobitada ja lõpptulemus oli selline, et ta nägi välja nagu lohakas poisike. Hakkasin teda vaikselt tögama, et ta näeb välja  nagu üheksakümnendatest pärit poisike oma kulunud Armani teksade ja muu sarnasega. Viisin teda n-ö massimoe poodidesse ja näitasin, et ka sealt saab häid asju osta ja kombineerida (muidugi ülikonnad ostame pigem kallimad).

Alguses oli ta väga vastu ja kõik, mis ma talle selga panin, tundus tema jaoks ebamugav. Selleks, et kiiremini poest välja saada, oli ta nõus ostma mingid jalanõud ja ütles, et püksid on ju kodus olemas (mille peale ütlesin mina, et «kulla inimene, need Armani kulunud teksad ei sobi šikkide jalanõudega») – vaja on ikka täiskomplekti. Teine variant oli see, et ta nõustus ostma mingid püksid ja sobitama olemasolevate jalanõudega, mis jälle minu arvates kokku ei läinud. 

Lõpuks sain ma ikka ta garderoobi välja vahetatud ja ta tõesti näeb hea välja ning talle on tehtud komplimente (ka meeste poolt kusjuures). Kindlasti ei hakanud ma inimest muutma ja enda maitse järgi teda riietama, vaid näitasin talle erinevaid variante ja jõudsime koos lahendusteni. 

Lohakast poisikesest sai seksikas mees, kes nüüd riietub vastavalt oma vanusele ning näeb korralik ja enesekindel välja.

Lühidalt öeldes oleks mu vastus see, et kogu komplekt ja detailid muudavad mehe seksikaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles