Seitse levinud valet, millega petjad oma tegusid varjavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Veebileht UKMedix.co.uk viis läbi küsitluse, millest selgus, et mehed petavad tõenäolisemalt siis, kui neil on selleks soodne võimalus, samas kui naised petavad siis, kui kallim ei pööra neile enam piisavalt tähelepanu.

Suurbritannias tehtud küsitlus näitas, et mehed kaaluvad kõrvalsuhet juhul, kui nad ei suuda enam kiusatusele vastu panna ja kui partner ei soostu nendega enam sageli seksima. Naised on aga kõrvalsuhtes siis, kui nad tunnevad, et partner ei ihalda neid ega kingi neile tähelepanu, kirjutab Female First.

Lisaks sellele uuriti osalejatelt, milliseid ettekäändeid on nad toonud, et oma kõrvalsuhet varjata. Järgnevalt toome välja seitse kõige enam levinud valet:

  1. «Ma pidin kauem tööl olema.»
  2. «Veetsin sõpradega aega.»
  3. «Ma läksin oma kolleegiga tülli ega saanud niisama minema tormata.»
  4. «Käisin jõusaalis/trennis.»
  5. «Pean tööreisile sõitma.»
  6. «Mu sõbranna oli endast väljas ja vajas mu tuge.»
  7. «Tegin vabatahtlikku tööd.»

Selgus seegi, et kõik inimesed pole kuigi osavad valetajad: 38 protsenti meestest olid kallimale kõrvalsuhtega vahele jäänud. Naiste seas esines vahelejäämist vähem, seega võib järeldada, et naised on osavamad valetajad. 

Küsitluses osalenute vastuste põhjal tehti kindlaks, et kõrvalsuhe võib keskmiselt kesta umbes seitse kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles