Viis asja, mida iga naine võiks välimuse kohta 40. eluaastaks teada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Winslet.
Kate Winslet. Foto: Mike Windle/AFP

Kate Winslet on näitlejanna, keda on juba aastakümneid palavalt armastatud. Eile, 5. oktoobril tähistas see kaunis naine oma 40. sünnipäeva ja seetõttu on paslik välja tuua mõned välimusega seotud tõed, mida tasuks Winsleti eeskujul meeles pidada.

Kõik ei pea kasutama Botoxit

Kate Winslet pole kunagi varjanud seda, et vanemaks saades tekivad naise näole väikesed kortsukesed, kirjutab Glamour. 2011. aastal antud intervjuus tunnistas ta, et pole kunagi allunud survele süstida Botoxit või pöörduda ilukirurgi poole. «Ma olen näitleja, ma ei taha, et mu näoilme oleks muutumatu,» ütles ta 35-aastaselt. «See oleks vastuolus mu põhimõtete ja sellega, kuidas vanemad mind kasvatasid ning sellega, mida ma ise loomulikult ilusaks pean. Ma ei allu sellele survele kunagi.»

(Reuters)
(Reuters) Foto: LUKE MACGREGOR/REUTERS

Julge punane huulepulk on alati õige valik

Nagu paljud teised Hollywoodi näitlejannad, kannab ka Winslet punase huulepulga muretult välja. Samas suudab ta alati jätta mulje, et see nõuab temalt minimaalset pingutust. 

Alati ei pea nägema välja veatu

Igaüks, kes on jaganud meigivaba fotot teistega, teab, et see tõstab enesekindlust, kui julged maailmale end näidata ilma meigita. Kuigi paljud mäletavad Winsleti ilmselt igavesti punapäise neiuna filmist «Titanic», on tal olnud ka selliseid rolle, kus ta pole nii kaunis välja näinud, nt Hanna Schmitzina filmis «Ettelugeja». 

«Mulle meeldib, kui ma pean mõne rolli jaoks välja nägema mitte nii täiuslik kui punasel vaibal,» ütles ta 2011. aastal. «Palju lõbusam on mängida tegelasi, kelle jaoks ei pea olema laitmatu välimusega. Ma pole kunagi aru saanud arvamusest, et näitlejad peaksid ekraanil head välja nägema vaid sellepärast, et nad on ekraanil. See pole loogiline.»

Winsleti kõige värskem roll on Joanna Hoffmanni oma filmis «Steve Jobs». Selle rolli jaoks oli naine valmis oma välimust oluliselt muutma. «Panin pähe tumeda, lühikese paruka, võtsin kogu meigi näolt maha, tegin endast foto ja saatsin filmitegijatele. Ma ei lisanud kirjale midagi peale selle foto,» rääkis naine rolli saamise kohta.

Kate Winslet filmis «Steve Jobs» (AP)
Kate Winslet filmis «Steve Jobs» (AP) Foto: Francois Duhamel/AP

Väga võimas on olla oma iluga teistele eeskujuks

Kuigi Winslet eelistab klassikalist meiki ja soenguid, muudab ta vahel punase vaiba jaoks oma välimust. Ja see tuleb tal alati hästi välja. Üheks heaks näiteks on ka ajakirja Wall Street Journal esikaas, mida sel kuul kaunistab kahvatu, ent enesekindla välimusega Kate Winslet. Meigi eest tuleb tunnustada tema pikaajalist meigikunstnikku Lisa Eldridge'i.

Võid olla glamuurne ilma, et oskaksid oma juukseid sättida

Ajakirja Glamour lugejad on Winsleti korduvalt hääletanud kõige glamuursemaks naiseks. Tema vastus sellele? «Sophia Loren on glamuurne. Mina ei oska omale soengut teha,» ütles Winslet. Ja see on ka põhjuseks, miks paljud teda jumaldavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles