Uuring: üheöösuhte andestaks partnerile viiendik naistest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannia naistega läbiviidud uuringust selgus, et 20 protsenti neist on nõnda suuremeelsed, et suudavad partnerile kõrvalehüppe andestada ja unustada, kui see mehele seksist enamat ei tähendanud.

Suurbitannia abieluväliseid suhteid vahendava portaali uurijad küsitlesid 3000 naist, kellest märkimisväärne arv kinnitas, et on valmis jätkama suhet mehega, kes tunnistab üles ühekordse petmise ning lubab, et teise naisega armuafääri ei kujune, vahendas geniusbeauty.com.

Regulaarselt teise naisega seksiva mehe jätaksid maha 90 protsenti küsitletutest, samas kui 80 protsenti lepiks partneri tunnetega teise vastu, kuni suhe seksini ei vii.

Uurijate sõnul tulid sellised tulemused neile üllatusena: «Me eeldasime, et inimesed oleksid rohkem mures emotsionaalse kui seksuaalse suhte pärast,» rääkis pressiesindaja. «Selle asemel tunnevad inimesed täpselt vastupidi.»

Teise naisega suudlemine ja kurameerimine viib surmkindlalt pahandusteni poolte paaride suhtes, kuid kontoriflirti, provokatiivseid märkusi ja isegi kingitusi peetakse ebaoluliseks.

Sõnumite ebadiskreetsusele võidakse läbi sõrmede vaadata, kuid seksikad sõnumivahetused võivad tülini viia – seega teisest inimesest huvitumist ja temaga isegi saladuste jagamist ei peeta enda suhet ohustavaks, kuni partner armukesega regulaarselt seksuaalvahekorras ei ole.

Küsitlusel põhinev järgnev loend annab ülevaate, mida Suurbritannia naised peavad petmiseks ja mida andestavad.

Petmine

1. Regulaarne seks
2. Ühekordne seks
3. Suudlemine ja kurameerimine
4. Tunded teise vastu
5. SMS-flirt ja -seks
6. Provokatiivsed e-mailid
7. Ööklubis flirtimine ja tantsimine

Andestatav

1. Kontoriflirt
2. Vastassoost kolleegide õrritamine
3. Ebadiskreetsused sotsiaavõrgustikus
4. Teisega saladuste jagamine
5. Tihedad ja pikad telefonikõned
6. Kingituste tegemine

Mida pead Sina petmiseks ja mida oled suuteline andestama? Avalda arvamust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles