Harri Kingo abikaasa: küpsemas eas oskad õige inimese ära tunda

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paaripanija Harri Kingo (55) teine abikaasa Ülle (51), kelle jaoks on samuti tegemist teise abieluga, ütles ajakirjale Eesti Naine antud intervjuus, et Harri tuli ta ellu õigel ajal: «Küpsemas eas on sul elukogemus ja oskad ära tunda inimese, kes su ellu sobib ja keda oma ellu tahad.»

Harri Kingo ütles samas intervjuus, et kõik inimsuhted on rajatud hoolimisele, usaldusele ja andestamisele. Ta märkis, et hoolimine on küll lihtne sõna, kuid nõuab reaalset tegutsemist, hoolitsemist - sa oled teise heaks valmis midagi tegema.

«Kui usaldust ei ole, võib kõik karile joosta. Abielus ei ela sa enam iseenda jaoks, vaid kaaslase jaoks, lausa vastutad tema eest, paned oma elu pandiks sinna alla. Kas on midagi kõrgemat, mida inimene võib teise heaks teha?»

Ülle lisas, et koos elamise kunst peitub selles, et teist inimest ei saa hakata ümber tegema - tuleb jääda iseendaks ja lasta teisel olla see, kes ta on. Harri sõnul on küsimus ka selles, kas me oskame oma suhet muuta selliseks, et me mõlemad isiksustena tõuseme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles