Julged paarid on leidnud uue mooduse, kuidas üheskoos raha teenida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Just siis, kui tundub, et kõik veidrad ametid oleks justkui juba päevavalgele tulnud, leidub keegi, kes avastab midagi uut. Välismaistes telekanalites kogub populaarsust dokumentaalsari «Sex Diaries: Webcam Couples», milles neli paari paljastavad, kuidas nad teenivad raha veebikaamera ees seksides.

Dokumentaalsarjas osalevad kolm Briti ja üks USA paar, kes lubavad võõrastel veebikaamera vahendusel olla kursis sellega, mis toimub nende magamistubades, vahendab Cosmpolitan.co.uk.

Võib ju küsida, miks peaks keegi tahtma niivõrd intiimset asja võõrastega jagada. Paaride selgitus on lihtne: sel moel on võimalik teenida väga suuri summasid. Üks paar, Eddie ja Emma, on oma videotega teeninud kokku lausa kuuekohalise summa. 

Teine paar, Kitty ja Moses, hakkasid videoid tegema selleks, et teenida lisaraha. Nad filmivad oma intiimseid hetki elutoas ja nende fännide hulk muudkui kasvab. Paarikeste sõnul pakuvad sellised videod kõige enam huvi abielumeestele, kelle suhted naistega pole enam kuigi kuumad ja kelle jaoks on Hollywoodi-stiilis «täiuslik porno» liiga võlts. 

Kuigi Kitty ja Moses said hiljuti oma esimese lapse, ei takista see neid intiimseid videoid tegemast. «Me teeme neid edasi,» sõnas Kitty. «Võib-olla paari aasta pärast lõpetame. Kunagi ju ei tea, millal vaatajatel võib raha otsa saada või nad kaotavad huvi.»

Kolmas paar, Ari ja Glenn, tunnistasid, et nemad teevad seda pigem lõbu kui raha pärast. Nende esimest videot, mis oli ühtlasi ka nende esimene koosveedetud öö abielupaarina, vaatas üle 4000 inimese. 

«Filmisime ühel õhtul teineteist ja naine ütles, et huvitav, kas kusagil saab ka veebikaamera vahendusel seksida. Otsisime ja võtsime lahti esimese veebilehe. Mõnes mõttes on see ju anonüümne. Seda saab teha ka nii, et samal ajal vaatad mõnda teist paari seksimas, aga meie eelistame lihtsalt oma tegemisi näidata,» rääkis Glenn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles