Õnnelik juhus: võõrale numbrile saadetud sõnum viis abieluni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud meist on saanud või kogemata saatnud sõnumi valele numbrile. Tavaliselt lõpeb selline suhtlus üsna kiirelt või jääb üldse vastuseta, kuid Kasey Bergh ja Henry Glendening said just sel moel tuttavaks.

Kasey Bergh oli ärireisil Denveris, kuid kaaslane, kellega ta pidi õhtul kohtuma, jättis kohtumisele tulemata. Naine otsustas saata sõnumi oma tuttavale, kuid kogemata jõudis sõnum hoopis Henry Glendeningi telefoni. Noormees vastas naisele, et ta oleks nõus temaga aega veetma, kirjutab Elite Daily.

Kuigi Bergh oleks võinud vestlusele kiire lõpu teha, kui sai aru, et sõnum jõudis valele inimesele, otsustas ta edasi suhelda. Nad jätkasid suhtlemist ja said juba üsna lähedaseks, kuid Glendening, kes oli sel ajal 23-aastane, ei teadnud, et naine on temast 30 aastat vanem. Lõpuks paljastas Bergh oma vanuse, kuid noormehe sõnul polnud see tema jaoks üldse tähtis. «Meie vahele oli tekkinud niivõrd tugev side... juba üsna suhte alguses tundus, et me oleme n-ö ühel lainel,» ütles Glendening.

Enne saatusliku sõnumi saatmist oli sel ajal 53-aastane Bergh olnud kuus aastat vallaline. Ta oli juba leppinud mõttega, et ilmselt ei kohtagi enam kedagi uut. «Olin harjunud mõttega, et olen vallaline ega vajagi meest. Aga siis kohtusin Henryga,» meenutas naine.

Kaks kuud pärast suhtluse algust oli Glendening oma tunnetes niivõrd kindel, et kolis vanemate juurest ära ja asus elama koos Berghiga. Bergh aitas noormehel karjääriga algust teha ja 2014. aasta juunikuus tegi mees naisele abieluettepaneku restoranis, kus leidis aset nende esimene kohting. 

Kuigi võõrad arvavad tihtipeale, et tegemist on ema ja pojaga, ütles Glendening, et teda nende vanusevahe ei häiri. «Seda ei saa teistele pahaks panna. Sellist suhet ei näe just väga tihti,» tunnistas mees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles