Elustiili toidu-uudis: Kohalik gurmee - karulauk, kukeseen ja tatraleib

Britt Rosen
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi kukeseenemaitseline toorjuust karulauguga.
Farmi kukeseenemaitseline toorjuust karulauguga. Foto: tootja

Kohalike uudistoodete seast võib leida nii tatrajahust leiva kui ka kukeseene meki ja karulauguga toorjuustu.

Farmi segas kaks Eesti köögi tähte, karulaugu ja kukeseene uude värskest kohalikust koorest tehtud toorjuustu sisse. Krehvtise karulaugu ja leebe kukeseene maitseline duo sobib ideaalselt teise uudistoote, Leiburi tšiiaseemnetega tatraleiva peale. Rukkijuuretisega küpsetatud leib on eriti tervislik, sest ei sisalda nisujahu, küll aga tatra- ja täisterajahu. Ka sool on ses vähendatud naatriumisisaldusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles