Mida ütleb su iseloomu kohta huulekaar?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Huulekuju näitab kõige selgemalt, milline on sinu suhtekäitumine ja kui palju sa oled valmis enda poolt suhtesse panustama, kinnitab kehakeeleekspert Jean Harner, kes on ka raamatu «The Wisdom of Your Face» (ing k sinu näo tarkus) autor.

Cosmopolitan uuris Harnerilt, mida võib suid uurides teada saada. Haner rõhutab, et on oluline mõelda, mida su suu teeb – kui sa oled pinges, paistab see välja just suupiirkonnas ning saadab välja signaale, mis omakorda võivad tekitada pingeid suhetes.

Kuldkiharakese huuled. Su huuled pole liiga täidlased ega üleliia õhukesed, su ülahuulevagu pole teravatipuline, aga on siiski piisavalt selgepiiriline. Kui sul on sellised huuled, tähendab see, et sa oled suhetes kaalukas ja ei lähe millegagi liiale. Sa pole draamakuninganna ja sa ei kipu end ka ülemäära ohverdama. Suhetes otsid sa ühtekuuluvustunnet ja lähedust, kuid samas pole sa ka klammerduja-tüüpi.

Loomulikult lopsakad huuled. Su huuled meenutavad Angelina Jolie lopsakat suud – nii üla- kui alahuul on täidlased. See näitab, et sul on tugev emainstinkt ja sa tahad teiste eest hoolt kanda. Sa asetad teiste vajadused esikohale ning tunned sellest vaid headmeelt. Sa hindad häid sõprussuhteid.

Foto: AFP / Scanpix

Õhukesed huuled. Kui sul on nii üla- kui alahuul õhukesepoolsed, võid sa olla üksik hunt, kuid see sobib sulle. Suhete keel ei tule sulle ehk nii loomulikult kui täidlaste huultega inimestele, aga see ei tähenda, et sa poleks suhetes hea partner.

Foto: SipaUSA / Scanpix

Teravatipulise kaarega huuled. Kui su ülahuule kaar on teravate tippudega (umbes nagu Rihannal), tähendab see, et sa oled hea suhtleja, kiire mõtlemisega ja väga loominguline. See võib samuti tähendada, et sa lähed ka stressiolukorras kiirelt põlema ja ei mõtle, enne, kui ütled.

Foto: SipaUSA / Scanpix

Ümaralt kaarjad huuled. Kui su ülahuule kaar on pehmete nurkadega, näitab see, et sa oled eriliselt lahke inimene. Üldiselt olla seda tüüpi inimesed ka kaastundlikumad, võtavad inimestega suhtlemiseks aega ja arvestavad lähedaste vajadustega.

Su ülahuul on ühtlane. Kui su ülahuulel puuduvad tipud, olgu need siis teravad või pehmed, vaid on hoopis ühtlane, näitab see, et sul võivad puududa emotsionaalsed piirid. Sa võid anda endast liiga palju ning unustada seejuures enda vajadused. Sa oled ilmselt väga kohusetundlik, kuid iga probleemi lahendamine ei lasku sinu õlul!

Foto: SipaUSA / Scanpix

Huuled, mis on keskel täidlasemad. Kui sul nii üla- kui alahuul on keskosas täidlasem kui mujal, meeldib sulle tõenäoliselt esineda. Sa leiad end sageli tähelepanu keskpunktist, sulle ei meeldi olla üksinda ja suhetes võid sa olla sageli dramaatiline.

Väike suu, täidlased huuled. Kui sul on väike suu, aga huuled siiski väga täidlased, võib see näidata, et asetad suhetes esikohale ennekõike iseenda. Samas – kui lõpuks tunned, et partner on vastanud su ootustele, pöörad sa ka talle jälle tähelepanu. Teisalt öeldakse, et kui sul on väike suu ja õhukesed huuled, on sul suhetes raske, kuna sul pole suurt vajadust kellegagi lähedust tunda.

Peaaegu olematu ülahuul, tavaline alahuul. See inimene oskab hinnata töö väärtust ning asetab selle sageli suhetest ettepoole. Seega võib neil ette tulla raskusi ja neil on keeruline lõdvestuda. Haneri sõnul on 60 protsendil meestest sellise kujuga suu.

Foto: Starmax / PA Images / Scanpix

Suur suu, normaalsed või täidlased huuled. Helded ja lahked inimesed, alati mõtlevad, kuidas nad saaksid teisi aidata. Kui aga tegu on suure suuga ja õhukeste huultega, võib tegu olla inimesega, kes pahatihti unustab üldse teiste heaolule mõelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles