Kuulsused, kes on olnud avatud suhtes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jay Z ja Beyonce.
Jay Z ja Beyonce. Foto: SCANPIX

Nüüdisajal pole avatud suhe ega abielu enam midagi ebatavalist. Avatud suhe tähendab ju seda, et suhtes pole petmist, kuna kõrvalsuhted on lubatud ja tänu sellele on paljud inimesed oma suhetes tunduvalt rahulolevamad. 

Genius Beauty tõi välja mõned kuulsad paarid, kes on samuti proovinud avatud suhet.

Demi Moore ja Ashton Kutcher

Foto: AFP

Demi Moore ja Ashton Kutcher olid abielus kaheksa aastat ning väidetavalt oli aeg-ajalt nende magamistoas lisaks abielupaarile veel mõni inimene. Moore'i ainuke tingimus oli, et tema saab otsustada, kelle nad kolmekasse kaasavad ja mida kolmekesi teevad. 

Mitmed allikad on väitnud, et näitlejanna Demi Moore on biseksuaalne, kuid naine ise pole seda kinnitanud. Kindel on aga see, et ta naudib seksuaalset vabadust. 

Probleeme tekitas suhtes aga see, kui Kutcher käis väljas teiste naistega. Mehe sõnul polnud tegemist petmisega, kuna neil oli avatud suhe, ent Moore'ile see ei meeldinud. Asjatundjate hinnangul tuleks avatud suhte puhul võimalikult täpselt läbi arutada, mida selline korraldus mõlema partneri jaoks tähendab. Oluline on see, et teil oleks asjast sama ettekujutus.

Brad Pitt ja Angelina Jolie

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Jolie ja Pitti puhul võib tegemist olla avatud suhte parima versiooniga, kus piirid on paika pandud, kuid need pole väga ranged. Jolie on intervjuudes öelnud, et abielu ei tähenda tema jaoks seda, et ta on teise inimese külge kinnitatud või et ta peab kogu aeg partneri kõrval olema. 

Väga vabastav on ju mõelda, et saaksid erinevaid inimesi taga ajada, ent samas partnerile truu olla. Tundub, et Jolie ja Pitt on selles omavahel kokku leppinud, kuid siiani pole kumbki neist veel soovinud seda võimalust ära kasutada.

Will Smith ja Jada Pinkett Smith

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Ka perekond Smithi kokkulepe on üsna sarnane Jolie'le ja Pittile: seksuaalne truudus moodustab nende suhtest vaid väga väikese osa ja seetõttu on neil vabadus vastavalt toimida, ent nad on otsustanud seda vabadust mitte ära kasutada. Nad eelistavad teineteist usaldada, mitte muretseda sellepärast, mis saab siis, kui...

Justin Timberlake ja Jessica Biel

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Väidetavalt otsustasid Timberlake ja Biel oma suhte alguses, et nad proovivad avatud suhet. See oli mõnes mõttes mõistlik otsus, kuna Timberlake'il oli äsja lõppenud pikaajaline suhe Cameron Diazega ja tal oli välja kujunenud naistemehe maine. 

Nüüdseks on Timberlake ja Biel abielus, kuid aeg-ajalt kerkivad esile kuulujutud, et mees on siin-seal mõne võõra naisega koos olnud. Samas tunnistas Timberlake Ellen DeGenerese jutusaates, et abiellumine oma parima sõbraga on tema elu parim otsus. Sellest võib välja lugeda, et esialgu polnud nad oma suhtes kuigi kindlad, kuid lõpuks oli usaldus niivõrd suur, et nad otsustasid abielluda.

Timberlake käis Ameerika muusikaauhindade jagamisel küll üksi ja see pani paljusid spekuleerima, kas nende abieluga on kõik korras. Biel ja Timberlake on aga kinnitanud, et nad on väga õnnelikus abielus.

Pink ja Carey Hart

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Pinki suhe Carey Hartiga on olnud justkui sõit ekstreemsel karussellil. Nende suhtes kehtis põhimõte «ära esita küsimusi ja sa ei pea millegipärast muretsema». Mingi aja tundus see ka toimivat, kuid 2007. aastal levisid kuulujutud, et meest nähakse üha tihemini koos salapärase blondi naisega. Selle tulemusel otsustas Pink, et avatud suhe pole siiski tema jaoks. 

Kuigi esialgu võib mõte avatud suhtest olla erutav ja uudne, ei ole kuigi meeldiv olla tunnistajaks, kuidas sinu kallim või abikaasa on suhtes teise naisega ning sa näed, et see suhe puhkeb iga päevaga aina rohkem õitsele. Pink ja Hart on nüüd uuesti koos ning võib arvata, et praegusel hetkel on tegemist üsna monogaamse suhtega.

Jay-Z ja Beyonce

AP
AP Foto: Charles Sykes/AP

Väidetavalt pole maailma ühe mõjuvõimsamal paaril midagi selle vastu, kui nendega aeg-ajalt liitub magamistoas keegi kolmas. Jay-Z ja Beyonce jätavad mulje, et nad on teineteisele ääretult pühendunud, kuid erinevate allikate väitel on nende suhe mõnes mõttes avatud. 

Kuulujuttude järgi on nende magamistoas olnud ka rohkem inimesi kui kolm. Jay-Z pooldavat väga avatud suhet, kuid Beyonce on mures, et see võib rikkuda nende «ideaalse abielu» imidži. 

Kuigi nad jätavad üsna tugeva paari mulje, on paljud arvamusel, et nende suhe võib liikuda lõpu poole. Väidetavalt on Jay-Z'l olnud kõrvalsuhteid paljude muusikamaailmas tuntud naistega, kaasa arvatud ka näiteks Rihannaga. 

Gwen Stefani ja Gavin Rossdale

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Gwen Stefani ja Gavin Rossdale'i abielu oli avatud täpselt nii kaua, kuni naine otsustas mehe maha jätta. Rossdale'il oli abielu jooksul mitmeid kõrvalsuhteid ja lauljanna oli neist teadlik. Iga uue afääriga tuli ilmsiks fotosid, mis õõnestasid nende avatud abielu vundamenti. 

Kuigi mõlemad on populaarsed muusikud, ei andnud Stefani oma abikaasale kunagi põhjust armukadetsemiseks. Mehe teguviisi kohta ei saa aga sama öelda. Ent tundub, et naisel sai sellest lõpuks kõrini – ta andis hiljuti lahutuse sisse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles