Karin Rask: ma pole puukallistaja, olen inimesekallistaja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Varjudemaa» peaosas Karin Rask.
«Varjudemaa» peaosas Karin Rask. Foto: Viktor Burkivski

Näitlejanna Karin Rask mängib peaosa uues sarjas «Varjudemaa», mis on väga tempokas veidi hollywoodilikumalt äkiline krimisari. Kuigi Karini sõnul on see töö põnev, nõuab see temalt palju ja enne mõne muu sarnase rolli mängimist vajaks ta pausi.

«Kui endast pika aja jooksul palju ära anda, peab vahepeal uuesti laadima,» sõnab ta Naistelehele. «Pingeid maandan joogatades ja jalutades. Aga mu pingeid maandavad ja samal ajal laevad ka teised inimesed.»

Karin saab suhtlemisest uut energiat, seejuures pole vahet, kas tegu on uute või vanade tuttavatega. «Ma pole puukallistaja, olen inimesekallistaja,» naerab ta.

Särava näitlejanna ilusa ja hea poole taga on ta enda sõnul ka tume pool täiesti olemas. «Kiirustades lähen närviliseks ja siis elan seda ka oma laste peal välja. Ma ei meeldi endale sellisena,» tõdeb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles