Salajane põhjus, miks ülemus sind ei salli

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ettevõtetes rahuolu-uuringuid tegev Simon Jersey viis 2000 töötaja seas läbi küsitluse, et välja selgitada, millised välimusega seonduvad asjad ei sobi kontorisse.

Kuus inimest kümnest usuvad, et nende riietusstiil või välimus on süüdi selles, et nad pole saanud ametikõrgendust ega palgatõusu. Sellel võib isegi tõepõhi all olla: 37 protsenti tööandjatest tunnistas, et nemad on töötaja ebasobiva välimuse tõttu jätnud ametikõrgendusest ilma, kirjutab Huff Post.

Kaks kolmandikku juhtidest sõnas, et nemad ei palkaks tööle inimest, kelle välimuses on midagi häirivat ja üks ülemus viiekümnest tunnistas, et tema on riietusstiili tõttu alluvaid vallandanud. 

Juhtival kohal olevate inimeste vastuste põhjal koostati nimekiri asjadest, mille tõttu võib ülemus alluvasse negatiivselt suhtuda. Nimekirjas on nii ebasündsaid rõivaid kui ka kehakaunistusi.

  1. Nabapluus
  2. Liiga avara dekolteega pluus
  3. Miniseelik
  4. Nokamüts
  5. Plätud
  6. Lotendav müts
  7. Riiete alt silma torkav aluspesu
  8. T-särk või pluus, millel on suured logod või pildid
  9. Selga paljastav pluus
  10. Rebenenud teksased
  11. Õlapaelteta pluus
  12. Lühikesed püksid
  13. Rõivad, mis paljastavad liigselt keha
  14. Kõrged kontsad
  15. Hoolitsemata või liiga pikk habe
  16. Nähtavas kohas olevad needid jms kehakaunistused
  17. Nähtavas kohas olevad tätoveeringud
  18. Liigne meik
  19. Treeningjalanõud
  20. Trendikas lips
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles