Eesti mood kummitab

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Ilvese looming
Piret Ilvese looming Foto: Tanel Veenre

Kaheksa Tallinn Fashion Week`il üles astuvat disainerit kergitavad ajakirjas «Mood» saladuste loori sellelt, kuidas nende looming sünnib.


Tanel Veenre pildistatud, Britt Samosoni stiliseeritud ja Katrin Sangla jumestatud moeseerias «Kui vaim tuleb peale» hõljub ringi ebamaise olekuga modell, kes kannab vaid Eesti disainerite loomingut. See kummitav muusa aga, mis enne mööda ateljeeseinu hõljus ja loomeinimestele inspiratsiooni puistas on tänaseks kinni püütud ja seisab rõivastatuna teie ees! Moeloojate inspiratsioonist rääkiva seeria meeleolu on salapärane ja põhjamaiselt karge.
 
Ketlin Bachmann-Põldroos ei oota inspiratsiooni – ta jälgib elu, mis on inspiratsiooni täis! Tuleb vaid suuta valikuid teha ning tunnetada pigem loomist protsessina.
 
Aldo Järvsoo muusa tuli metsast üll siidist sammal, jalus kuremarja puna, mähituna sumedasse õhtusinasse.
 
Kristina Viirpalu mõjutab rütm ja muusika – ilma selleta lakkaks me südamed töötamast. Ta valaski need rütmis lõigetesse! Kristina Viirpalu kollektsiooni põnevad originaalehted on pärit galeriist Iida.
 
Retro-moe eestkõneleja Piret Ilvese puhul tuli inspiratsioon muidugi 60ndate moeajakirjast «Moda».
 
Seeriat tervikuna on võimalik uudistada ajakirja «Mood» novembrinumbris.
 
Kuigi enamik Tallinna moenädala etendusi on juba välja müüdud, siis viimastele on veel üksikud kohad saada!
 
Vaata lisaks: www.estonianfashion.eu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles