Eesti oma on parim!

Heili Klandorf
, Postimees Elustiil juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja Postimees Elustiil juhataja Heili Klandorf ja landseeri tõugu Foxford aastal 2005.
Ajakirja Postimees Elustiil juhataja Heili Klandorf ja landseeri tõugu Foxford aastal 2005. Foto: Erakogu

Nii kaua kui mäletan, on meil õega alati lemmikloom olnud. Kõigepealt väike ja valge krussiskarvaline Prantsuse bolonka Jer, siis kantpea välimusega Kaukaasia lambakoer Roi ja viimaks kaks mustavalgekirjut mehekaalu landseeri Mustafa ja Foxford. Vahele põikas ka Eestimaa enda kirju kõuts Efrusiine. Hoolimata arsti diagnoositud allergiast loomakarvade vastu õnnestus mul vanematelt ikka ja jälle uus nunnu lemmik välja nuruda. Kasvasin kasside-koerte keskel allergiast justkui välja, aga nüüd, kui mul pole kodus ühtki looma, on va kuri kiusaja jälle tagasi!

Äkki oleks aeg oma kreemipotsikud, kosmeetikakott ja toidulaud üle vaadata ning hakata kõiges kodumaist eelistama? Igatahes proovin järele, sest eelistades eestimaist, olgu siis söögis, joogis, ilus, moetööstuses või kodudisainis, tean üsna kindlalt, mida saan. Tänane Elustiil pakub kodumaist kraami kuhjaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles