Tippmoeloojate muusa astub üles Tallinna moenädalal

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noor Tallinnast pärit tippmodell Kätlin Aas, kes on kandnud laval paljude kuulsate moeloojate töid, astub 5. novembri õhtul üles ka Tallinna moenädala raames toimuval Aldo Järvsoo ja Riina Põldroosi moeshow’l.

Kätlin Aas, kes õpib 11. klassis, on kõndinud Pariisi, Milano, New Yorgi ja Londoni moenädalatel muu hulgas näiteks Miu Miu, Givenchy, Versace, Kenzo, Yves Saint Laurent`i, Jil Stuarti ja Oscar de la Renta moeshow'del.

Kõige olulisemat rolli Kätlini karjääris on mänginud mõjukas Prada kaubamärk, mille moeshow`d ta alustas ja lõpetas ning mille reklaamkampaanias on ta ka üles astunud.

Kätlini avastas Eesti Modelliagentuuri juht Katrin Rannaväli, kellele jäi huvitava välimusega tüdruk silma ühel suvisel vabaõhuüritusel, kus ta esines oma showtantsu trupiga.

Kätlin õpib kunstiklassis ja on väga loominguline inimene, kellele meeldib joonistamine, maalimine. Ta jumaldab ka tantsimist kui loomingut, vallates erinevaid tantsustiile.

Intervjuus välispressile on Kätlin rääkinud, mida modellindus talle on andnud: «See ei ole muutnud mu iseloomu. Kuid see on andnud mu elule avarama perspektiivi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles