Idee õhtusöögiks: röstitud lillkapsas ja paprika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Röstitud lillkapsas ja paprika
Röstitud lillkapsas ja paprika Foto: Kristel Vokk

Tervise Arengu Instituut jätkab köögiviljade söömist edendavat teavitust «Köögiviljad kaalu ei kasvata», mille eesmärk on näidata, et rohkelt köögivilju sisaldav toit aitab tervislikku kehakaalu hoida või seda alandada. Seoses sellega leiad iga päev Postimehe naisteportaalist tervisliku toidu retsepti, millest toiduvalmistamisel inspiratsiooni leida.

Röstitud lillkapsas ja paprika / kahele kuni kolmele

  • 1 lillkapsapea
  • 1 keskmine valge sibul
  • 3 küüslauguküünt
  • 1 paprika
  • 3 spl oliiviõli
  • 1 tl Himaalaja soola
  • musta pipart

Riivi või purusta puhastatud lillkapsas köögikombainis. Haki puhastatud sibul, küüslauk ja paprika. Kuumuta purustatud sibul ja küüslauk õlis. Paari minuti pärast lisa lillkapsas ning rösti 5–10 minutit. Lisa paprika ning rösti veel mõni minut. Maitsesta Himaalaja soola ja musta pipraga.

Tervise Arengu Instituudi köögiviljade teavitust toetab Euroopa Sotsiaalfond programmi «Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2013-2014» raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles