Imearmas video: kuue venna südamlikud soovid oma pisiõele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Cher and Stephen Lair olid väga õnnelikud, kui said teada, et nende perre sünnib tütar. Peres kasvas juba kuus poega ja väikest tüdrukut olid nad juba ammu oodanud.

Väike tüdrukutirts sai nimeks Ruby Jane ja koju jõudes otsustasid vanemad, et teevad koos poegadega tütrele ühe armsa video. Iga vend sai õde süles hoida ja jagada mõtteid, mis tunde see neis tekitab, et nüüd on peres ka üks tüdruk. Poiste mõtteavaldused olid naljakad, armsad ja väga südamlikud.

Jakcson (13), Campbell (10), Sawyer (7), Houston (5), Shepherd (4) ja Knox (2) räägivad videos oma hirmudest, rõõmudest ja armastusest õe vastu. Näiteks 4-aastane Shepherd tunnistas, et õde on palju armsam, kui ta oskas arvata. Knox ja Houston ei öelnud palju, kuid nad külvasid õe üle kallistuste ja musidega.

Kõige meeldejäävama vastuse andis 7-aastane Sawyer, kelle sõnul on õde sama hinnaline kui rubiin (ruby tähendab inglise keeles rubiini). Sawyer lisas, et kui ta peaks õe kaotama, liitub ta politseiga ja leiab kindlasti üles selle, kes õele liiga tegi. Poisid tunnistasid, et olukord on natuke hirmutav, kuna nad on üles kasvanud ainult poiste seltskonnas.

Kõigi vendade vastused olid väga südamlikud ja nad andsid selgelt mõista, et nad kaitseksid õde kõige ja kõigi eest.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles