Naine kirjutab: parim sõbranna abiellus minu vägistajaga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida sina teeksid, kui su parim sõbranna ja pruutneitsi ütleks, et sinu kihlatu vägistas ta? Täpselt nii juhtus kahe sõbrannaga – vahetult enne pulmi vägistas ühe neiu kihlatu nende kõrvaltoas magava sõbranna.

Ohver oli valmis oma parima sõbranna tähtsat päeva tähistama ja veetis öö tulevase abielupaariga ühes majas, et aidata ettevalmistusi teha. Keset ööd lahkus aga mees oma voodist ja puges hoopis kõrvaltoas magava sõbranna voodisse ning vägistas ta, vahendab Woman’s Day.

Järgmisel päeval pöördus sõbranna politseisse ja käis ka arstlikus kontrollis. Lõpuks otsustas ta, et peab juhtunust ka oma sõbrannale rääkima: «Ma tegin seda sellepärast, et tahtsin teda kaitsta. Ma poleks saanud kirikus tema kõrval seista ja teha nägu, et midagi ei juhtunud, sest see võib tulevikus korduda.»

Kahjuks ei uskunud sõbranna ohvrit ja eelistas oma kihlatu seisukohta. Mees nimelt väitis, et ohver oli armukade ja valetas. Tema sõnul kasutas ohver nende kõrvaltoas magades hoopis sekslelu ja sellepärast leiti arstlikus kontrollis, et ta on olnud vahekorras. Kui mehelt küsiti, miks leiti tema spermat ohvri küljest, väitis mees, et ta kasutas sama sekslelu paari nädala eest.

Pulmi sellepärast ära ei jäetud, need toimusid kõigest kolm nädalat enne kohtuistungit. Sõbranna jäi oma mehele truuks ega uskunud sõnagi sellest, et tema mees oleks kedagi vägistanud. Kohtuistungil mõisteti mees aga vägistamises süüdi ja talle määrati seitsme aasta pikkune vanglakaristus.

Kõige kurvem on asja juures see, et ohvri sõnul on nende sõpruskond pärast seda juhtumit jagunenud kaheks, kuigi tal oleks tohutult kõigi tuge vaja. Peale selle kaotas ta veel midagi väga olulist: tema enda suhe purunes. Kuigi armsam toetas teda kohtuprotsessi käigus, läksid nad lõpuks lahku ja mees sooritas enesetapu. «Ta tundis end osaliselt juhtunus süüdi, sellepärast, et vägistamisööl oli tema telefon välja lülitatud ja ma üritasin talle korduvalt helistada. Ma ei saanud teda kätte. Ta ei andestanud endale seda. Ta oli alati mures, kui ma kusagil üksi olin ega saanud hästi magada, see muutis meie suhte kohati üsna pingeliseks,» rääkis ohver.

Pärast juhtunut diagnoositi naisel traumajärgne stressihäire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles