Instagrami 10 käsku: ole kaval ja tee paremaid pilte

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Pulges jagab Instagramis oma elu ja mõtteid läbi ilusate fotode.
Liina Pulges jagab Instagramis oma elu ja mõtteid läbi ilusate fotode. Foto: Liina Pulges

Ettevõtja ja remondiblogija Liina Pulges annab tehnoloogiaportaalis Digitark 10 soovitust, kuidas teha Instagrami abiga tavalistest fotodest pildid, mis teevad kadedaks iga kaasmaalase.

"Miks me paneme endast ja oma tegemistest pilte internetti?" küsib Pulges Digitargas. "Eks ikka selleks, et kõik saaksid vaadata ja imetleda meie uskumatult kaunist elu: kuidas me sööme vaid parimaid roogasid, kuidas meie taevas siravad üksteise võidu vaid päike ja vikerkaar ning kuidas meie imelised lapsed on lihtsalt vastupandamatult nunnud!"

Pulges kirjutab, et õige eestlane paneb oma pildid üles vaid selleks, et kaasmaalased kadedusest roheliseks ajada -- kuidas seda kõike eriti nutikalt teha, saab selgeks artiklis toodud 10 Instagrami-käsuga.

Nende soovituste kohaselt tuleb teha Instagramis midagi teistest täiesti erinevat, jätkata seejuures ka beebide ja kassipoegade eluhetkede jagamist, et rõhuda nunnumeetrile.

Loe Digitargast lähemalt, kuidas Instagramis sohki teha, valgusega mängida, jalgadega suumida ja palju muud, lisaks Liina Pulgese näidispilte tema enda Instagramist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles