Naised räägivad: kümme asja, mis teevad automaatselt mehed seksikaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mingil põhjusel on olemas rida väikeseid ja ehk isegi igapäevaseid liigutusi, mis muudavad aga meie silmis iga mehe kraadi võrra seksikamaks. Arutasime Eesti naistega, mis on need asjad, mis meie silmis mehe väärtust automaatselt tõstavad.

1. Vest ja / või pintsak. Eriti mõnusad on mehed, kes oskavad välja kanda triiksärgid, vestid ja ülikonnad, aga millegipärast on väga stiilne ja seksikas, kui mees oskab kombineerida omavahel vesti ja / või pintsakut ja vabaajariietust.

Foto: SCANPIX

2. Kui nad on viisakad. Viisakas mees on kuum mees, ausalt. See ei tähenda, et me ei hindaks, kui mees oskab õigel hetkel lõõpida või irooniliselt nalja visata, aga elementaarne viisakus on super!

3. Hästi istuvad riided. Lisaks pintsakutele-ülikondadele on üldse tore vaadata, kui mees on hommikul viitsinud riietumise peale mõelda ning sellega kübeke rohkem vaeva näinud, kui vaid visanud selga esimese kättejuhtunud T-särgi, mis vedeleb tal kapis juba keskkooliajast.

4. Kelmikad soengud. On midagi väga erutavat selles, kui märkad, et mees kannab oma juuste eest hoolt. Ja see ei tähenda ainult seksikaid tukkasid või moodsaid mowhawk’e: kui mees on kiilanev, on tegelikult väga seksikas, kui ta seda ei häbene ning – mis veel hullem – üritab kiilaid kohti juustega varjata. Nulli ja valmis, enesekindel naeratus suule – magnet!

Foto: SCANPIX

5. Hea parfüüm. Kui mõnus on see hetk, kui sinust möödub tänaval või kontoris mees ning sa saad hetkeks kümmelda tema parfüümis. Muidugi ei tähenda see, et peaks võtma Old Spice’i vanne, kuid paras annus õiget lõhna võtab jalust nõrgaks.

6. Kui ta on kontaktis oma tunnetega. See võib tähendada, et ta ei häbene välja näidata, kuidas ta armastab oma perekonda, aga see võib ka tähendada, et mõne emotsionaalsema filmi ajal pühib ta salamisi silmist pisara. Siia alla ei käi aga mingil juhul plähmerdavad, üliemotsionaalsed ja draamakuningannadest mehed, kelle iga päev peab olema seebiooperimõõtu.

7. Kui nad on head isad. Mehed, kes armastavad oma lapsi ning on valmis nendega tegema kõike, alates mähkmevahetusest lõpetades tüütute kodutöödeni ning seletamiseni, miks on siilid okkalised, on automaatselt meie silmis pjedestaalil. Vahet pole, kas ta on laste emaga koos või ei, häid isasid oskavad naised hinnata. Kui ta aga ongi oma laste emast lahus, annab lisapunkte oskus eksiga sõbralikult ja lapsi soosivalt läbi saada. Hinde «kaks» saavad meilt kõik mehed, kes lastega aga manipuleerivad, kuna ei suuda lahkuminekust üle saada ja on kibestunud.

Foto: SCANPIX

8. Lipsud, prillid, aksessuaarid. Stiilne käekell, suurepärases Windsori-sõlmes lips (mida saab oi-kui-seksikalt pärast tööpäeva lõdvemaks lasta), hästiistuvad päikeseprillid või sobivate raamidega raviprillid – kui mees oskab valida aksessuaare, tõuseb tema väärtus tunduvalt.

9. Loomaarmastus. Kui mees on hingelt leebe ja ei häbene välja näidata oma nõrkust lemmikloomade suhtes, leebuvad ka meie südamed. Õige mees oskab endast nõrgemaid hoida ja armastada!

10. Sportlikkus. Selleks ei pea olema mingi muskli-eedi, et meile meeldida. Piisab, kui mehel on sportlik hobi, millesse ta kirega suhtub. Aga muidugi mitte sellise kirega, et see ta elu täiesti üle võtaks… Kui ta just pole David Beckham või Rasmus Mägi. Siis võib.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles