Naiste sugutung pole meeste omast sugugi madalam

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See võib kõlada üllatavalt, aga kõik naised pole oma voodieluga sugugi rahul – nad nimelt sooviksid rohkem seksida.

Kuigi arvatakse, et meeste sugutung on naiste omast kõrgem, ei ole see väide alati tõene. Mobiilirakendus Kindara viis 500 naise seas läbi küsitluse, millest selgus, et naiste jaoks on emotsionaalne side väga oluline, kuna just see muudab seksi heaks, kirjutab Daily Mail.

Küsitluse eesmärgiks oli välja selgitada, mis võib naiste sugutungi vähendada ja mis on hea seksi jaoks oluline. Üle poolte küsitluses osalenutest tunnistas, et nad ei seksi sugugi nii sageli, kui tahaksid. 75 protsenti naistest tahaks seksida tihemini kui kolm korda nädalas ja 13 protsenti naistest sõnas, et neile meeldiks seksida vähemalt kuus korda nädalas.

Veidi üle poole vastanutest ütles, et emotsionaalne side on hea seksi jaoks väga tähtis, 23 protsenti naistest ei nõustunud selle väitega ja arvasid, et hoopis hea eelmäng on oluline.

Ent on üks asi, mis võib naise sugutungi kiirelt langetada: stress. Sugutung langeb ka siis, kui naine ei tunne, et ta on partneriga «samal lainel» (28 protsenti), kui naisel pole seksituju (20 protsenti) või kui naine pole oma kehaga rahul (20 protsenti).

2011. aastal Michigani ülikoolis tehtud uuring näitas, et naised naudivad juhuseksi sama palju kui mehed – tähtis on ainult see, et kaaslane oleks voodis hea.

Seega võib väita, et naiste sugutungi ei tasuks meeste omast sugugi madalamaks pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles