Modellide saladused, kuidas oma näonahka imekauniks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mireya Acierto/AFP

Kui soovid oma nahka ilusaks muuta, siis tasuks kindlasti modellidelt eeskuju võtta. Modellidel peab alati olema laitmatu jume ja puhas näonahk, aga kuidas nad suudavad nahka kaunina hoida, kui nad peavad sageli meiki kandma ja modellide töögraafik võib ka üsna ettearvamatu olla?

Style Caster uuris modellidelt, kuidas nad oma näonahka ilusaks muudavad.

(AFP)
(AFP) Foto: Grant Lamos IV/AFP

Lineisy Montero: «Ma segan kokku suhkru ja mee ning kasutan seda näokoorijana. Kannan alati kaasas ka niisutavat kreemi, mis annab nahale ilusa ja terve jume. Lisaks sellele joon ka palju vett.»

Martha Hunt: «Kasutan näomaski ja võtan alati meigi maha.»

Willow Hand: «Nägu tuleb pesta, koorida, niisutada. Näopuhastusrutiini tuleks kindlasti jälgida ka kiirel ajal, eriti moenädala ajal.»

Ash Walker: «Niisutamine on väga tähtis! Mul on alati niisutav näokreem kotis. Mu näonahk on üsna heas korras ja meigikunstnikud on mulle öelnud, et ma ei tohiks seda rikkuda. Ärge arvake, et kui teil on ilus nahk, siis te peate mingeid hullumeelseid nahahooldusrituaale tegema, et see püsiks ilusana. Kui sa ei tee midagi ja nahk on ilus, ära seda rohkem torgi.»

Julia Van Os: «Ma määrin ööseks näkku vaseliini – olen seda juba mitu aastat teinud ja see toimib hästi. Katan õhukese kihiga terve näo ja minu arvates on see parem kui kallid kreemid.»

(AFP)
(AFP) Foto: Cindy Ord/AFP

Madison Whittaker: «Kõige parem asi, mida oma naha heaks teha, on niisutada nahka igal õhtul ja mitte minna meigiga magama.»

Dasha Maletina: «Võtan õhtul meigi maha ja kasutan näomaske ning kreeme. Mulle meeldivad kreemid, mis sisaldavad vitamiini B12, kuna see mõjub nahale väga hästi.»

Pauline Hoarau: «Ma võtan alati meigi maha ja niisutan nahka. Kui mul pole moe-show'sid, siis ma ei kasuta meiki ja eelistan pigem loomulikku välimust.»

Ysaunny Brito: «Ma kasutan oma nahal looduslikke tooteid. Korra nädalas teen avokaadost näomaski ja joon palju vett. Pärast moe-show'd pesen alati näo ära, aga alati pole selleks aega – kui on kiire, kasutan meigieemaldussalvrätte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles