Noori naisi hullutab internetis uus kindlale kehaosale keskenduv trend

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian ja Kendall Jenner
Khloe Kardashian ja Kendall Jenner Foto: xposurephotos.com

Mõnda aega tagasi levis internetis probleemne trend, mis nüüdseks on hakanud tasapisi vaibuma ja asendunud uue omapärase kinnisideega.

Paar aastat tagasi hakkas internetis levima ihalus laia reite vahe järele, mis tegi murelikuks paljud toitumishäireid uurivad eksperdid. Veebis jagati ohtralt pilte neiudest, kelle reied ei puutu omavahel kokku ning nagu arvata oligi, soodustas see toitumishäirete levikut, sest reaalselt ei ole avarat jalgevahet paljudel võimalik mitte kunagi saavutada.

Interneti ja sotsiaalmeedia toel levib palju kummalisi trende ja see, et keskendutakse naiste mingile kehaosale, hakkab muutuma pigem reegliks kui erandiks. Nüüd on hoo sisse saanud uus trend, mis on õnneks pisut tervem - kuulsuste eestvedamisel on hakatud erilist tähelepanu pöörama naiste reievoldile: #thighbrow. 

Mic.com kirjeldab, et tegu on nahavoldiga, mis tekib istudes või kükitades reie kohale. Trendi eestvedajateks on kurvika figuuriga kuulsused, kes postivad sotsiaalmeediasse reievoldiga pilte. Nii on teinud näiteks Khloe Kardashian, Kylie ja Kendall Jenner, aga ka Beyoncé ja Rihanna. 

Nende eeskujul postitavad endast sarnaseid pilte sotsiaalmeediasse ka tavalised naised, kel on hea meel, et tegelikult hinnatakse ka selliseid detaile, mida tavaliselt üritavad naised enda keha juures peita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles