Vaid täiskasvanutele mõeldud hotellid koguvad hoogu

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioonid kevadel avatavast täiskasvanute hotellist Sunprime Palma Beach.
Illustratsioonid kevadel avatavast täiskasvanute hotellist Sunprime Palma Beach. Foto: Ving

Rootsi reisikorraldaja Ving on avamas uut vaid täiskasvanutele mõeldud hotelli, kus külastajad ei pea muretsema lastekisa pärast.

Vingi viies täiskasvanute hotell tuleb Mallorcale Playa de Palma rannale. Firma tegevdirektori Christian Grønli sõnul saab sellest kena võimalus neile, kes soovivad veeta rahulikku täiskasvanulikku puhkust, vahendas Aftenposten.no.

Seni tegutses hoones tavaline hotell, nüüd tehakse seal aga põhjalik uuenduskuur ja 2011. aasta kevadel avab majutuskoht uksed Sunprime Palma Beach nime all.

Otse rannal asuvasse hotelli tuleb spaa, bassein, restoran ja spordisaal. Tärne saab hotellil olema neli ja tube kokku 91.

Ving on ka välja öelnud, et täiskasvanute hotellide rajamist plaanitakse edaspidi jätkata, näiteks võiks need tulla Türki ja Egiptusesse. Praegused hotellid asuvad Tenerifel, Gran Canarial ja Tais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles