Miks tekitavad pildid imetavast emast paljudes ebamugavust?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Katie Collins/PA Wire/Press Association Images

Näitlejanna Alyssa Milano sõnul on üsna jahmatav see, kuidas kedagi ei üllata nibusid paljastavad superstaarid, aga rinnaga last toitva ema pilti ei soovi keegi vaadata.

Alyssa Milano/Instagram
Alyssa Milano/Instagram Foto: XPOSURE

«Inimestel pole midagi selle vastu, kui Miley Cyrus näitab oma nibusid, aga kui mina postitan sotsiaalmeediasse imetamisest foto, siis peetakse mind hulluks,» sõnas Milano hiljuti saatele «Entertainment Tonight» antud intervjuus. «Mulle tundub, et inimestele meeldib rindasid seostada seksi ja seksuaalsusega ning nad unustavad ära, milleks rinnad tegelikult on mõeldud – väikese inimese toitmiseks. See on hullumeelsus.»

Alyssa Milanol on kaks last: 4-aastane Milo ja 1-aastane Elizabella. 42-aastane Milano ei kuula kriitikuid ega lase neil öelda, kuidas peaks tema oma lapsi kasvatama. «Kavatsen jätkata Elizabella imetamist, võib-olla isegi seni, kuni ta saab kuueseks,» ütles naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles