KapiPidu tuulutab noorte stiiligurmaanide kappe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KapiPidu
KapiPidu Foto: promo

KapiPidu on Tartus elevust tekitav sündmus, mis ei jäta külmaks ühtegi taaskasutusfänni.

Esimene KapiPidu toimus kevadel disainer Terje Tuisk ja jumestuskunstnik Kaari Reimandi eestvedamisel endise vintage ja disainipoe KutshiMutshi ruumides. Huvi kapileidude vastu oli nõnda suur, et tundide viisi ootasid huvilised tänaval kümnete meetrite pikkuses järjekorras.

KapiPidu.
KapiPidu. Foto: promo

Tühjade kätega ei lahkunud KapiPeolt keegi, sest nii soodsalt õnnestub harva enda riidekappi täiendada. Nimelt kehtib müüjatel hinnad, et hinnad ei ületa 5 eurot.

KapiPidu tuleb taas ja seda juba kolmapäeval, 16. septembril. Sel korral leiab see aset menukas loomelinnakus, Aparaaditehases, Terje ja Kaari loodud ühises StuudioRuumis.

Koos ettevõtlike naistega avavad enda kapiuksed veel mitmed stiiligurmaanid eesotsas eduka Youtube'i kanali pidaja, Anita Sibulaga.

Anita on ilu- ja moehuviline gümnasist Tartust. Oma eneseväljendusviisiks on ta valinud Youtube’i, kus omanimelisele kanalile postitab videoid juba üle kahe aasta ja sellest on saanud miski, mille nimel on valmis tohutult pingutama ja mida armastab hullupööra. Tema sõnul ei saa ükski moeguru elada (vähemalt mitte kaua :D) ilma šoppamata. Oma lemmiktegevuse käigus ongi ta soetanud juba nii palju asju, et garderoobi ei mahu ära. Seetõttu paneb ta mõned superlahedad riided  KapiPeol müüki ning ootab kõiki uudistama ja juttu rääkima!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles