Juveelifirma lubab klientidel pulmasõrmuseid enne ostmist viis päeva proovida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameerikas on kombeks pruudile kinkida kaks sõrmust: üks kihlumise ja teine abiellumise puhul. Kuna kihlasõrmusele pööratakse sageli rohkem tähelepanu, siis võivad abielusõrmused teenimatult vähe tähelepanu saada. Üks juveelifirma tahab seda aga muuta.

Juveelifirma Amoro pakub oma klientidele omapärast võimalust: klient võib veebilehe kaudu välja valida kolm erinevat sõrmust – valida saab nii hinna, suuruse kui stiili järgi – ja juveelifirma valmistab nende sõrmuste täpsed koopiad. Seejärel saadetakse need koopiad kulleriga kliendile 50 dollari eest koju. Alates sõrmuste saamise hetkest on kliendil viis päeva aega, et sõrmuseid proovida, kanda ja meelepärane välja valida, kirjutab Style Caster.

Ettevõtte sõnul pakuvad nad sellist teenust seetõttu, et iga klient leiaks endale ideaalse abielusõrmuse. Viie proovipäeva jooksul saavad inimesed proovida, kas abielusõrmus sobib kihlasõrmusega kokku ja milline sõrmus neile kõige enam meeldib.

Pärast proovipäevi on võimalik sõrmus ära osta, teist tüüpi sõrmuseid proovida või oma raha tagasi küsida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles