Lihtsaid viise, kuidas mees saab naise enesekindlust tõsta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enesekindel naine on ühtlasi väga seksikas naine ja milline mees siis ei sooviks suhtes olla seksika naisega. Paljud mehed aga ei tea, et naise enesekindlust ja seeläbi ka seksikust on väga lihtne tõsta.

YourTango tõi välja mõned lihtsad viisid, kuidas mehed saavad naiste enesekindlust tõsta. Head mehed, lugege ja proovige järgi, kuidas need soovitused teie naistele mõjuvad!

1. Ära nori naise kallal

Te olete täiskasvanud, mitte algkooliõpilased, seega õpi oma tundeid väljendama muul moel, kui naist narritades ja õrritades. See pole sugugi see, mida naine tahab kogeda. Ent üks oluline märkus: eelmängu ajal võib õrritamine olla vägagi õige tegevus.

2. Komplimentide tegemine on kohustuslik

Naistele meeldivad komplimendid ja piisab täiesti sellest, kui ütled talle siiralt, et ta näeb täna hea välja. Naine saab aru, kui sul on raske sõnu leida ja kui kompliment on justkui välja pressitud. Lihtne ja armas on kõige parem valik.

3. Pane tähele naise rõivaid

Naised ei vali riideid enamasti selle alusel, mis võiks meestele meeldida. Rõivaste valikul on esimeseks tingimuseks see, et naine peab end mugavalt tundma. Oluline on see, kuidas naine ise end teatud riietuses tunneb ja mehe ülesandeks on naist julgustada ning toetada. Naisel võib kuluda üsna kaua aega enne, kui ta õpib oma keha täielikult aktsepteerima. Kui naine küsib sinult, kuidas üks või teine rõivaese tema seljas välja näeb, vali oma sõnu hoolikalt.

4. Luba tal olla tema ise

Kui sulle ei meeldi see, kuidas su naine end maailmale näitab, räägi temaga sel teemal. Suhtlemine on hästi oluline. 

5. Lülitage mõnel õhtul teler välja ja keskenduge teineteisele

Kas teadsid, et naine võib sulle pakkuda midagi palju enamat kui telesaated? Tuleb vaid võtta aeg maha ja naisele tähelepanu pöörata.

6. Armasta teda nii, nagu ta tahab olla armastatud

Iga küps mees teab, et naise ja tüdruku vahel on palju erinevusi. Tüdruk laseb mehel ise nuputada, mida mees võiks talle pakkuda; naine aga teab täpselt, mida ta mehelt tahab ja ta ei pelga seda mehele öelda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles