Meestele: võluvad oskused, mis avaldavad naistele muljet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppimiseks pole kunagi liiga hilja.
Õppimiseks pole kunagi liiga hilja. Foto: SCANPIX

Selleks, et püüda naiste tähelepanu, tuleb kasuks, kui sul on oskusi, tänu millele suudad teistest meestest eristuda. Pallipõrgatamine ja kaarditrikid jäävad sel puhul väheks.

Ask Men teeb ülevaate mõningatest oskustest, mida paljud naised peavad muljetavaldavaks.

Keelteoskus. Täiskasvanuna on selle oskuse omandamine kahtlemata raskem, kuid mitte võimatu. Võõrkeeleoskus tõestab, et sul on suur sõnavara ja suudad pühenduda. 

Pillimänguoskus. Musikaalsus on kahtlemata muljetavaldav soost sõltumata. Oskus mängida mõnd pilli annab märku, et oled mitmekülgne. 

Autoremondioskus. Selleks, et naisele muljet avaldada, ei pea sa oskama autot remontida nagu töökojas. Piisab sellest, kui oskad veale pihta saada ja ei ole täiesti abitu.

Tantsuoskus. Oskus tantsida näitab ühtaegu, et sa oled enesekindel, muretu ja seltsiv. Tegelikult pole tantsimine sugugi raske, kuid paljudel on hirm piinlikkusse jääda. Kui sa arvad, et ei ole selles väga osav, mine tantsukursusele, et oma oskusi lihvida. 

Söögivalmistusoskus. Selleks, et toiduvalmistusoskusi omandada, pole vaja kallist kursust või erilisi köögivahendeid. Alusta väikestest asjadest ja proovi esialgu kergemaid retsepte. Peagi võid ette võtta juba midagi keerulisemat.

Sportlikkus. Kuigi paljudele naistele meeldivad õrnad ja hellad mehed, hindavad nad ka mehelikkust. Sportlikkus üks selle tunnustest. Kui mees teeb trenni ja hoolitseb oma tervise eest, hakkab see naistele silma.

Oskus naisele naudingut pakkuda. Seks on väga oluline suhte osa, mis annab naisele aimu, kui väga sa temast hoolid. Ära ole voodis isekas.

Stiil ja hügieen. Igal inimesel on oma isiklik stiil, kuid seal on siiski suur vahe, kas näed välja hipsterlikult hooletu või nagu kodutu. Naised kurdavad sageli, et mehed võiksid oma välimuse eest rohkem hoolt kanda. Kasimatus annab märku, et oled laisk.

Vestlemisoskus. Võib-olla pole sa seda veel märganud, kuid naisega vestlemine nii, et see ärataks tema tähelepanu, nõuab pisut harjutamist ja vilumust. Kui sa ei tea, mida öelda, küsi naise kohta küsimusi ja kuula tähelepanelikult, mis ta ütleb. Nii näitad, et hoolid ja ühtlasi tundud ka enesekindlam. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles