Eesti toit on parim

Britt Rosen
, Postimees Elustiil toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

September on kuulutatud Eesti toidu kuuks.

Praegu, kui Eesti põllumehed on hädas, saab ainult kiita, et september on kuulutatud Eesti toidu kuuks. Üle kogu maa peetakse laatasid ja festivale, kus aukohal on värske kraam siinsetelt põldudelt, metsadest, taluaedadest – sel laupäeval on moosilaat Koigis ja septembri lõpus silmufestival Narva-Jõesuus. Lisaks rändavad kümne restorani menüüsse mahetoorained ja kokad käivad mahetootjate juures süüa tegemas – sel pühapäeval on Kuressaare Retro peakokk Sander Väärt külas Koplimäe talus Saaremaal. Ruhes Neeme külas saab aga värsket silmu, kui kalameestel kalaõnne on.

Kuni oktoobri esimeste päevadeni kulgevate ürituste täpsemat kava näeb kodulehel eestitoit.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles