Neli põhjust, miks spordiklubi pole vaja karta

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Miks on spordiklubis hea mõte sõprust sõlmida? Siin on sulle paar julgustavat nõuannet!

Tea, et:

•          Sa ei ole ainus algaja. Spordiga alustamiseks ei pea sa olema olümpiaatleet. Võid kindel olla, et siin on keegi, kes on sama äpu kui sina ja ei tea samuti, kuidas seda va keerulist masinat seadistada. Küsi julgelt nõu kas saalitreenerilt või mõnelt kogenumalt. Kõik aitavad, kuis oskavad.

•          Sa ei pea muretsema oma väljanägemise pärast. Usu, siia on inimesed tulnud sporti tegema, mitte sinu isiklikku stiili arvustama. Kui trenni minnes põedki, kas su topp või retuusid on ikka piisavalt moekad või soeng korras, siis trenni teises pooles oled tõenäoliselt liiga väsinud, et analüüsida, kas juuksed ikka näevad head välja.

•          Sa võid siit sõpru või koguni kallima leida. Spordisaalid on ühed enim mainitud täiskasvanute tutvumiskohad. Et vestlust alustada, ei pea sa mõtlema, kas võtta teemaks ilm või päevapoliitika. Sport juba ongi hea teema! Lisaks on uued sõbrad head põhjused trenni tulemiseks. Kui laiskus peale tükib, on hea meelde tuletada, et sõber ju ootab sind tänagi trenni.

•          Sa ei pea nutivahenditest loobuma. Tänapäeva moodne tehnika aitab sind mitmes mõttes. On küllalt rakendusi, mis aitavad sul leida inimesi, kes soovivad spordiklubis tutvust sobitada. Tõsi, need pole Eestis veel palju kuulsust kogunud, kuid miks mitte luua Tinderi-profiil, mis on spordile orienteeritud ja näitab, et otsid sarnase mõttelaadiga inimesi.

Kui juba oled trennis, siis on arenenumad nutiseadmed sellised, mis mängivad sulle trennimuusikat ning aga aitavad jälgida ka tervislikku seisundit trenni ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles