Naine avastas, et ta poiss-sõber osutus naiseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ühendkuningriigi Chesteri kohtus arutatakse juhtumit, milles naine avastas, et ta oli kaks aastat koos olnud mitte mehe, vaid naisega.

Anonüümseks jääda soovinud naise sõnul nõudis ta kallim, et ta seksi ajal kataks näo kinni ja ta tegigi seda, edastab The Telegraph.

Naine arvas, et ta seksib mehega, kelle nimi on Kye Fortune ning kes paraneb ajukasvajast.

Naine jõudis lõpuks jälile, et tegemist ei olnud Kye Fortune´i nimelise mehega, vaid Gayle Newlandi nimelise naisega, kes riietus nagu mees ja kandis kunstpeenist.

Kannatanu andis meest teeselnud naise kohtusse, kuid Newland eitas, et ta oleks ajavahemikul veebruarist juunini 2013 pannud toime seksuaalrünnakuid.

Kohtus ilmnes, et naine ja end Kye Fortune`iks nimetanud isik tutvusid 2011. aastal Facebookis, kus «mees» kirjeldas end kui pool filipiinlast ja pool latiinot.

Kye teatas, et tal oli autoõnnetus enne seda kui arstid avastasid talt ajukasvaja. Talle tehti operatsioon ja ta paraneb ning selle tõttu ei soovi ta näost näkku kohtuda. Paar hakkas suhtlema siis telefonitsi.

«Siis ta ütles, et ma aitasin tal operatsioonist taastuda, et me peaksime abielluma, saama lapsi ja looma pere,» lausus naine kohtus.

Lõpuks nad kohtusidki Chesteri hotellis silmast silma ja said headeks sõpradeks.

Naine teatas kohtus, et Kye soovitas tal kanda silmaklappe, et ta ei näeks teda, kuna ta välimus ei ole operatsioonijärgselt selline nagu ta sooviks.

Paar otsustas seksida ja naine oli nõus näo kinni katma, et ta ei näeks «mehe» vigastusi.

Nad kohtusid hotellis seksimise eesmärgil veel mitmel korral enne kui Kye külastas naist tema kodus, kus tõde päevavalgele tuli.

Kannatanu sõnul suundus ta pärast nende viimast seksi politseisse, kus tegi avalduse petja kohta, sest talle jäi kätte kunstpeenis.

Kohus jätkab juhtumi arutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles