Ilublogija südamlik ülestunnistus tõestab, et igal inimesel on oma lugu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Kommentaarid ja tagasiside on blogijate jaoks oluline, kuid kahjuks juhtub sageli nii, et mõni pilt või postitus võib saada teenimatult negatiivset vastukaja. Õnneks on paljud moe- ja ilublogijad kiusajatele vastu astumas ja inspireerivad sellega ka teisi.

Briti meigikunstnik ja ilublogija Jordan Bone on väga sageli oma postituste alt leidnud kommentaare ja kriitikat oma käte kohta. Nüüd otsustas noor blogija uudishimulikele inimestele vastata. Kümme aastat tagasi sattus Bone autoavariisse, mille tulemusel jäi ta ratastooli ja ta ei saa oma käsi normaalselt liigutada. 

«See, et ma suudan piisavalt hästi meiki teha ja teile seda näidata, on minu jaoks suur saavutus,» selgitab naine emotsionaalses videos, mille pealkirjaks on «My Beautiful Stuggle» (ing 'minu ilus võitlus'). Tema jaoks on YouTube andnud võimaluse põgeneda maailmast, kus teda tuntakse kui «ratastoolis tüdrukut». Bone'i sõnul ei saa ta end ise riietada ega juukseid kammida, kuid meikimine on tegevus, mida ta on õppinud omal käel tegema.

Videos näitab Bone, kui keeruline on tal juukseid harjata või meigitooteid avada – seni oli ta need osad oma videotest välja jätnud. 

Vaata videot (video on inglise keeles)!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles