Komplimendid, mis panevad mehe sulama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvad, et mehele piisab sellest, kui naine talle aeg-ajalt ütleb, et mees on tema arvates seksikas? Esialgu võib see kompliment mehe suule naeratuse tuua, aga kui sa korduvalt teed talle sama komplimenti, siis jääb mulje, et sa pole kuigi loominguline. 

Pigem jäta meelde mõned lihtsad komplimendid, mis panevad mehe kindlasti punastama ja sulatavad tema südame, soovitab Cosmopolitan.com. Ja pea meeles, et kõige parem kompliment on see, mis tuleb südamest.

1. «Sa näed süüa tehes väga seksikas välja.» Kaks põhjust, miks see on hea kompliment: see on siiras, kuna naistele tõesti meeldivad mehed, kes oskavad köögis tegutseda; see suurendab tõenäosust, et mees veedab rohkem aega köögis (kuna ta soovib naisele muljet avaldada). Ühtlasi näitab see mehele, et sa märkad, kui ta igapäevaseid asju teeb.

2. «Ma tunnen end sinuga nii turvaliselt.» Meestele meeldib tunda ja teada, et nad saavad naise eest hoolitseda. See on instinkt. Kui mees teab, et sa tunned end temaga turvaliselt, tõstab see tema enesekindlust.

3. «Mulle meeldib su sihikindlus, see on väga atraktiivne.» Ära kiida mehe saavutusi. Kiida tema isikuomadusi, tänu millele on ta võimeline edu saavutama. Sina oled just see inimene, kes peaks tõeliselt mehest hoolima, mitte pöörama tähelepanu ainult tema edukusele või kuvandile.

4. «Ma rääkisin oma sõbrannadele, et mul on sinuga tõeliselt vedanud.» Mehele meeldib see, kui sa tunnistad, et uhkustasid temaga oma sõbrannade ees. See tekitab temas erilise tunde ja ta mõistab, et sa oled tõesti tema üle uhke. 

5. «Kas sa oled trenni teinud?» Meeste välimuse kohta ei tehta sugugi nii palju komplimente kui naistele. Kui mees on kõvasti trenni teinud ja seda on tema välimuses näha, kiida tema pingutusi. See motiveerib teda veel rohkem pingutama, et sinule muljet avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles