32-aastane Anne Hathaway tunnistas, et on Hollywoodi jaoks liiga vana

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Hathaway.
Anne Hathaway. Foto: AFP / Scanpix

Vananemine on teema, mille suhtes on kõik Hollywoodi staarid väga tundlikud. Näitlejannad Amy Schumer ja Maggie Gyllenhaal on sellest avameelselt rääkinud ning tundub, et sellest julgetakse üha rohkem kõnelda. Ometi on üllatav see, millises vanuses on inimene Hollywoodi jaoks «vana».

Näitlejanna Anne Hathaway, kes tähistab novembris 33. sünnipäeva, tunnistas ühes intervjuus, et tema jääb juba praegu rollidest ilma, kuna eelistatakse nooremaid näitlejannasid, kirjutab Marie Claire.

«Ma ei saa selle üle kurta, sest ma ise olen sellest kasu saanud,» tunnistas Hathaway. «Kahekümnendate eluaastate alguses sain sageli rolle, mis olid originaalis kirjutatud vanemas eas näitlejannadele.» Kuigi olukord pole tema jaoks võõras, paneb Hathawayd siiski imestama see, miks eelistatakse talle mõnda 24-aastast. «Ma olin kunagi 24, ma ei saa selle peale ärrituda, sest nii need asjad käivad,» sõnas ta.

Anne Hathaway tunnistas, et tema imetleb üht noort staari, nimelt 25-aastast Taylor Swfti. «Tundub, et ta järgib oma südant. Ma kohtusin temaga siis, kui ta oli koos Jake Gyllenhaaliga. Sel ajal oli ta kõigest 20 ja me veetsime ühel õhtul koos aega. Mind üllatas, kui imeline inimene ta on. Ta põles juba sel ajal heleda leegiga ja ma olen tema käekäigul siiani silma peal hoidnud,» rääkis Hathaway.

Taylor Swift (Press Association)
Taylor Swift (Press Association) Foto: Ian West/PA Wire/Press Association Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles