Kairi Sester: Svenil pole kahju öelda, et ma näen hea välja

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven ja Kairi Sester.
Sven ja Kairi Sester. Foto: SCANPIX

Riigikogulane Sven Sester (41) avaldas Kroonikale antud intervjuus, et olles üle kümne aasta abikaasa Kairiga (31) koos elanud, on ta temasse endiselt armunud. Kairi aga tunnistas, et Svenil pole kahju öelda, et ta näeb hea välja, ning ta paneb tähele, kui naise juures on midagi teisiti.  

«See on naisterahva jaoks väga oluline, kui mees sind märkab. Tabu pole ka lihtsad sõnad «Ma armastan sind!» leidis Kairi.

Kui Svenil on varasemast kooselust kolm teismelist last, siis Kairiga saab ta aasta alguses alles esimese lapse - samas on mees kindel, et peagi sündiv poeg ei jää neile viimaseks ühiseks lapseks.

Kairi ja Sven on aastate jooksul häälestanud oma suhte hästi stabiilseks - argised arusaamatused arutatakse süüdistamata ja rahulikult läbi, nii et need ei tumesta elu pikemas plaanis.

«Kui inimesed on piisavalt kaua koos elanud, siis teravad nurgad lihvuvad. Ammustel aegadel oli ka meil mitmeid selgeksrääkimisi,» tunnistas Sven. «Praeguseks tunneme teineteist läbi ja lõhki. Nüüd on väga oluline, et kas armumisest järgmine etapp on see, et tekib harjumus ja lõpuks ei panegi enam teist tähele, või siis on säde olemas. Mina ei tea, millest, aga meil on see säde kogu aeg olemas,» märkis Sven.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles