Armusaate ekspert avaldas, kuidas armastust leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Abielus esimesest silmapilgust» pruudid.
«Abielus esimesest silmapilgust» pruudid. Foto: TV3

Aimar Ventsel on antropoloogiadoktor ja õppejõud, kes aitab TV3 uues eksperimendis «Abielus esimesest silmapilgust» soovijatel leida kallim kogu eluks. 

Aimar Ventseli ülesandeks saates on kandidaate kokku sobitada lähtudes nende kultuurilisest päritolust, kommetest ja tavadest, lapsepõlvest ning ellusuhtumisest. Ta tunnistas Naistelehele antud intervjuus, et nii nagu tema kohe alguses arvas, et just need inimesed võiksid kokku sobida, nii lõpuks ka läks.

«Minu jaoks oli väga põnev selles eksperimendis osaleda. Ainus, mis mind tõsiselt hämmastas, oli neidude traditsioonilise peremudeli ihalus. Et abielu, lapsed ja kogu krempel...» rääkis Ventsel.

Tema arvates on praegusel ajal noortel üsna raske uute inimestega tutvuda, kuna elatakse põhiliselt internetis ja silmast silma suhtust on vähe. «Isegi supermarketites on automaatkassad, aga kuidas sa niimoodi uute inimestega kohtud? Vanasti olid poodides pikad sabad, pangas tuli oma järge oodata, ikka sattus kellegagi jutusoonele,» sõnas ta.

Küsimusele, kuidas armastust leida, ei osanud Ventsel esimese hooga midagi vastata. «Tuleb tegeleda asjadega, mis pakuvad huvi, elada kirega, iseendale. Selline elu viibki õiged inimesed omavahel kokku.»

Pikemat intervjuud loe värskest Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles