Talveks uued praed ja verivorstid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verivorst lastele.
Verivorst lastele. Foto: Tootja foto

Tänavusel jõuluajal on verivorsti sõpradel võimalik maiustada mitmete uute maitsetega, sest lihatootjate talveportfellis on koht ka uute verivorstide jaoks.

Rakvere Lihakombinaadi sellest kuust kauplustesse jõudnud talvesaagi seas on kaks uut verivorsti – minisuuruses suitsumaitseline juubeli verivorst kombinaadi 120 tegutsemisaasta auks ja suur rõngasverivorst suitsulihaga. Mõlemad tooted on valmistaja teatel säilitusainetest priid.

Maag Lihatööstus tõi müügile maheda maitsega ja ilma E-aineteta lastele mõeldud verivorsti. Tööstuse müügi- ja turundusdirektori Meelis Laande sõnul on traditsioonilised verivorstid tavaliselt vürtsikamad, mistõttu otsustati turule tuua spetsiaalselt lastele mõeldud maheda maitsega verivorst. Samuti on lastele mõeldud vorsti suuruse juures.

Üldises talvetoodete sortimendis on Rakverel 11 uut toodet, Maagil üheksa.

Oma talvesaagi on poodidesse laiali saatnud ka Saaremaa Lihatööstus ja valikus on nii uues kuues verivorste kui ka uue maitsega praed. Samuti kuuluvad talvetoodete sekka süldid.

Saaremaa Lihatööstuse tegevdirektor Aivar Aru kinnitusel on tarbijad juba talvisteks maitseteks valmis - verivorstide müük läheb tavaliselt üsna usinalt lahti oktoobris-novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles