Sügisene moehoroskoop: mida võiksid erinevad tähemärgid järgnevatel kuudel kanda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sügis algab alles septembri teises pooles, kuid õhus on juba tunda sügisehõngu. Nüüd on paras aeg üle vaadata oma riidekapp. Suvised rõivad võiks kokku pakkida ja üle vaadata, kas sinu riidekapis on rõivaid, mis sinu päikesemärgiga kokku sobivad.

Glamour.com koostas sügisese moehoroskoobi. Loe, millised rõivad ja aksessuaarid muudavad sind sügisel eriti silmapaistvaks!

JÄÄR

Lemmik aksessuaar: silmatorkavad kõrvarõngad

Mürgeldav Jäär tormab alati pea ees uutesse olukordadesse, vahel ilma pikemalt mõtlemata, ja silmatorkavad kõrvarõngad illustreerivad hästi sinu saabumist. Oled julge ja impulsiivne ning ehetesse investeerimine on sinu puhul kahtlemata õige samm.

Naomi Watts (Reuters)
Naomi Watts (Reuters) Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

SÕNN

Lemmik rõivaese: kõrge kaelusega pluus/kampsun

Sõnnile meeldib, kui kõik teda ümbritsev on võimalikult mugav. Kõrge või rullkaelusega kampsun on sügisel ideaalne rõivaese, mis pakub nii sooja kui mugavust. Selline kampsun võiks käepärast olla terve hooaja vältel.

Amirah Kassem (NYT)
Amirah Kassem (NYT) Foto: ELIZABETH LIPPMAN/NYT

KAKSIKUD

Lemmikvärv: neoontoonid

Neoontoonid ei sobi just paljudele päikesemärkidele, kuid trenditeadlikud Kaksikud suudavad need värvid välja kanda. Oled hea suhtleja ja silmatorkavad ning julged värvid näitavad, et sina oled ruumis ilma, et sa peaksid oma suud avama.

Rita Ora (BozzFoto)
Rita Ora (BozzFoto) Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

VÄHK

Lemmikmuster: talvised lillemotiivid

Vähid on maailmas selleks, et end ümbritsevad inimesi rahustada ja nende eest hoolitseda, mõnikord võid lausa unustada, et ka iseenda eest tuleb hoolt kanda. Imekaunite talviste lillemotiivide abil saad end kerge vaevaga tagasi viia mahedasse suvekuusse, mil oli sinu sünnipäev.

(AFP)
(AFP) Foto: TORSTEN BLACKWOOD/AFP

LÕVI

Lemmik jalanõud: üle põlvede ulatuvad saapad

Lõvi on päikesemärkidest kõige suurem «draamakuninganna», kes armastab rõivaid ja jalanõusid, mis annavad teada: «Pange prožektorid põlema, ma olen kohal!» Üle põlve ulatuvad saapad annavad just sellise signaali. Sa ju ei taha märkamatuks jääda, kui sisened enesekindlalt ruumi.

Kesha (BuzzFoto)
Kesha (BuzzFoto) Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

NEITSI

Lemmikvärv: valge või kreemikas

Neitsitel on 2015 olnud väga hea aasta tänu sellele, et Jupiter on koha sisse võtnud just Neitsi märgis. Muuda oma aasta veelgi paremaks ja täida oma garderoob sulle sobivaima värviga: valgega. Valge värv on sinu jaoks parim valik, ükski teine päikesemärk ei kanna seda niivõrd hästi välja kui sina.

Cameron Diaz (Empics)
Cameron Diaz (Empics) Foto: Matt Crossick/Empics Entertainment

KAALUD

Lemmik aksessuaar: peenike sall

Pole midagi parata – elegants, glamuur ja ilu immitsevad sinu kehapooridest välja. Peenike ja kitsas sall, mis on hoolikalt su kaela ümber seotud, näitab maailmale, et sinust võib saada uus stiiliikoon.

Bar Rafaeli (Sipa)
Bar Rafaeli (Sipa) Foto: CHRISTOPHER KUHN/SIPA/CHRISTOPHER KUHN/SIPA

SKORPION

Lemmikvärv: must

Skorpion on igas olukorras väga šikk ja miski pole elegantsem kui üleni must riietus. Lihtne, ent mõjuv. Üleni musta riietudes annad teistele märku, et oled oma päikesemärgi üle väga uhke. 

Kelly Osbourne (Empics)
Kelly Osbourne (Empics) Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

AMBUR

Lemmik rõivaese: alt laienevad teksased

Ambur on vaba hing ja talle meeldib eeskuju võtta 1960. aastate stiilist. Alt laienevad püksid on muretu valik, mis saadavad teistele signaali, et sa oled suundumas järjekordsele seiklusele. Sa ei pruugi ise teada, kuhu sa lähed; see selgub alles siis, kui oled kohale jõudnud. Ent Ambur teab, et teekond on täpselt sama tähtis kui sihtkoht. Ja kui riietus on õige, on reis sedavõrd nauditavam.

Olivia Palermo (Sipa)
Olivia Palermo (Sipa) Foto: EREZ LICHTFELD/SIPA/EREZ LICHTFELD/SIPA

KALJUKITS

Lemmik rõivaese: praktiline jakk

Kaljukits on väga praktiline ning ta üllatab pidevalt sõpru ja kolleege sellega, et suudab väga kerge vaevaga asjad korda ajada. Sel sügisel on Kaljukitse lemmikuks rõivaesemeks praktiline jakk, millel on palju taskuid, kuhu saab vajalikke asju pista.

Kristen Stewart (BuzzFoto)
Kristen Stewart (BuzzFoto) Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

VEEVALAJA

Lemmik aastakümme: 1970. aastad

Veevalaja on veidi omapärane ja ekstsentriline olevus, seetõttu sobivad talle hästi 1970. aastatest inspireeritud rõivad. See aastakümme jääb küll üha kaugemasse minevikku, kuid selle aja rõivad on märkimisväärsed ja tõmbavad palju tähelepanu.

Taylor Swift (Sipa)
Taylor Swift (Sipa) Foto: Sipa USA/Sthanlee Mirador/Sipa USA

KALAD

Lemmik jalanõud: seemisnahast kingad

Kalade jaoks on jalad väga oluline kehaosa, mille eest tuleb hästi hoolitseda. Sel sügisel võiksid soetada paari seemisnahast kingi, mis muudavad iga rõivakomplekti stiilsemaks.

(Empics)
(Empics) Foto: Chase Rollins/AFF/EMPICS Entertainment
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles