Hea uudis neile, kes kannavad vaid musta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Must teeb enesekindlaks.
Must teeb enesekindlaks. Foto: SCANPIX

Musta värvi riietust mõistetakse alusetult hukka. Seda seostatakse gootistiili, sünge meeleolu ja tagasihoidlikkusega. Ka on neid, kes peavad musta igavaks, et seda oma igapäevases riietuses eelistada. 

Kõigi musta austajate meeleheaks on nüüd avaldatud väike uuring, mis näitas, et end alati musta riietavaid inimesi ei nähta sugugi halvas valguses, vahendab Mic.

Briti ettevõte Buytshirtsonline, kes varustab oma toodanguga selliseid brände nagu Fruit of the Loom, Gildan ja American Apparel, tellis küsitluse, et lähemalt uurida, kuidas mõjutab inimese riiete värvus temast jäävat muljet. Heade omaduste puhul oli just must värv see, mida esines tulemustes kõige rohkem.

Küsitluse järgi peaks musta kandma need, kes tahavad teistele muljet avaldada ja neid milleski veenda. Musta kandvat inimest peetakse väga usaldusväärseks, enesekindlaks, targaks ja seksikaks. 

Inimesed, kes eelistavad musta, teavad juba isegi, et see värv aitab neil end enesekindlamalt tunda, sest see näeb hea välja nii fotodel kui argielus. Moe seisukohalt näeb must alati šikk välja ning seda on lihtne paljude teiste värvidega kombineerida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles