Näitlejanna Amy Schumeri tabavaid tsitaate elu kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Schumer.
Amy Schumer. Foto: Rebecca Cabage/AP

Näitleja Amy Schumeri nimi sai sel suvel paljudele tuttavaks tänu filmile «Nagu hunnik õnnetust». Schumer, kes varem oli tuntust kogunud lootustandva koomikuna, tõusis selle filmiga Hollywoodi staaride hulka ning paljud tuntud nimed on Schumerit tema rolli eest kiitnud.

Toome Glamouri abiga teieni Amy Schumeri kõige tabavamad tsitaadid selle kohta, milline on naiste elu aastal 2015. 

1. «Ma ei tunne end naeruväärselt. Need on mu pärisjuuksed. Need on minu ripsmed. Ma tunnen, et see olengi mina. Täpselt sellisena ma igal hommikul ärkangi,» sõnas Schumer, kui temalt küsiti, mis tunde see tekitab, kui jumestuskunstnikud teda enne pildistamist üles löövad.

2. «Mina ise ütlen, kui ma olen ilus. Mina ise ütlen, kui ma olen tugev. Sina ei saa määrata minu lugu – ma teen seda ise.»

3. «See ongi saladus, mehed, te peate poolenisti kuulama, mida naised teile räägivad,» ütles Schumer jutusaates «Conan» hea suhte iseloomustuseks.

4. «Ma tunnen end oma kehas väga hästi. Kui keegi teeb nalja selle üle, et ma olen liiga suur, siis see teeb mind vihaseks. See pole tõsi. Ma olen täpselt selline, nagu ma olema pean.»

BuzzFoto
BuzzFoto Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

5. «Ma ei saanud ise oma kleidilukku kinni. Seega ma pidin minema tänavale ja ootama, et tuleks keegi, kes tõenäoliselt pole koletis,» kirjeldas naine üksinda elamise halba poolt.

6. «Ma olen oma praegusesse kallimasse kõrvuni armunud. Kõik on täiuslik, aga me tahame magamistoas täiesti erinevaid asju. Näiteks tema paneb alati tuled põlema, mina aga kustutan ära. Ühel päeval ta siis küsis, et miks ma nii häbelik olen, mul on ju imekaunis keha. Ma vastasin talle: «Issand, sa oled nii armas. Sa arvad, et ma ei taha, et sina mind näeksid?»

7. «Ma kaalun praegu üle 70 kilogrammi ja mul pole raskusi meeste leidmisega. See on tõsi,» ütles Schumer enesekindlalt.

8. «Kõik mu sõbrad on abiellunud või abiellumas. Tundub, et me oleme sellises eas, kus antakse kergesti alla.»

Starmax
Starmax Foto: Dennis Van Tine/starmaxinc.com/Starmax/EMPICS Entertainment

9. «Meid löödi üles ja me tundsime end eriti ilusatena. Ma usun, et igal naisel on vahel hetki, mil ta mõtleb: kas ma olen imeilus? Äkki ma olen modell, aga pole seda külge endas veel avastanud,» rääkis Amy Schumer sellest, mis tunde tekitab ürituste jaoks enda üleslöömine.

10. «Ma ütlen tavaliselt seda, mis võiks minu arvates sel hetkel kõige naljakam olla. Ma ei ürita endale tähelepanu tõmmata. Ma lihtsalt ütlen asju, mis on naljakad ja mis ajavad inimesi naerma.»

11. «Kõige märkimisväärsemad hetked elus on need, kui asjad on väga halvasti, aga sa leiad siiski midagi, mille üle naerda.»

12. «Ma tunnen end tugeva ja ilusana. Ma kõnnin uhkelt mööda Manhattani tänavaid. Need, keda mina armastan, armastavad mindki. Ma ajan meie riigi kõige naljakamaid inimesi naerma ja nad on minu sõbrad. Ma olen imehea sõber ja veel parem õde. Ma olen üle elanud karmi kriitika ja ähvardused selle eest, et olen julgenud öelda, mida mõtlen. Ma olen elus.»

BuzzFoto
BuzzFoto Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles