Sirje Eesmaa maakodust: siin on lihtsalt igal pool mõnus olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Eesmaa
Sirje Eesmaa Foto: TV3

«Seitsmeste uudiste» ankur ja toimetaja Sirje Eesmaa võtab suvel ette pika teekonna maakodusse Hiiumaal Käina lähedal  sest just seal on hea end linnamelust välja lülitada ja täielikult puhkust nautida.

Käina vallas asuv vanavanemate talumaja on Sirje Eesmaa lemmikkoht, kus patareisid laadida, kirjutab Naisteleht. Seal veetis ta oma lapsepõlve kaunimad suved ja nüüd müttavad avaral õuel Sirje lapselapsed Verner ja Herbert.

Eesmaa on ehitanud maakoju oma kätega tagaukse uue raudkivitrepi ja vooderdanud maakividega kaevu, kuid sisustuselementidest tähtsamaks peab naine koha head energiat. «Meil maal on alati hea elu, külla tulevad lapsed ja nende sõbrad, mu enda sõbrad-sugulased ja tuttavad. Ja ehkki kõik on lihtne ja mugavusi pole, soovivad ometi kõik külalised siia naasta,» jutustas Eesmaa. 

«Eks siin meretagusel maal käib ka elu hoopis rahulikumalt, rütm on teine ja stress kaob kui nõiaväel. Tore on ka see, et nii mõnigi külaline ei istu niisama, vaid paneb ka käe külge, kus näeb, et miski parandamist vajab.»

Eesmaa tunnistas, et päris lemmikkohta või nurka tal maakodus polegi. «Kõik on lemmik, siin on lihtsalt igal pool mõnus olla,» sõnas ta.

Pikemalt loe värskest Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles