Alina Karmazina näitleb kahe pisipoja kõrvalt

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alina Karmazina Vene Draamateatri proovis.
Alina Karmazina Vene Draamateatri proovis. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Näitlejanna Alina Karmazina töötab vabakutselisena ning teda saab praegu näha kolmes teatris, lisaks «Kodu keset linna» seriaalis. Teatritööd teeb Karmazina kahe pisipoja kõrvalt, kellest noorem saab varsti 1-aastaseks, võib lugeda ajakirjast Naised.

Vabakutselise elu ilma püsiva töölepinguta sobib Karmazinale kahe väikese poja kõrvalt ülihästi. Lisaks jätkas ta kunagise õppejõu Ingo Normeti kutsel haridusteed kõrgema lavakunstikooli magistriõppes. Aeg on tema arvates sobiv, sest koormus kahe lapse kõrvalt väiksem.

«Teisest küljest on laps veel nii väike. Lev saab ju 1. novembril alles üheaastaseks ja paljudel emadel ei tuleks seline mõte pähegi,» mõtiskles ta. Koolist tulles on esimene asi näitlejannal anda pisipojale rinda, kuna ei kiirusta veel sellest täielikult võõrutamisega.

Privileegi koolis ja tööl käia on Alina Karmazinale võimaldanud lähisugulased. «See on mõnus, et saab laste kõrvalt ära käia. Mina ei ole selline ema, kes naudib ainult laste kasvatamist. Minu jaoks on see natuke kurnav. Mina tunnen vajadust vahel tööl käia,» jutustas ta.

Liiatigi on tema arvates näitlejatel väga raske teatriellu pärast pikka eemalolekut naasta. Ehkki mõlema rasedusega kaasnes Karmazinal tugev rasedustoksikoos, töötas ta jõudumööda ka raseduste ajal ning ka siis, kui lapsed alles tissi otsas.

«Tihti võtan praegugi oma ema noorema pojaga etendusele kaasa. Annan rinda, lähen lavale, nemad sel ajal jalutavad,» avaldas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles