Häid põhjuseid, miks proovida koos kallimaga küpsetamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sügise saabudes ja ilmade jahenedes on vaja jälle leida toredaid tubaseid tegevusi, millega vaba aega sisustada. Proovi näiteks veeta oma partneriga kvaliteetaega koos küpsetades!

Öeldakse, et armastus käib kõhu kaudu ja koos söögitegemine võib partnereid veelgi lähendada. Female First toob välja kümme head põhjust, miks paarid peaksid proovima koos küpsetamist:

See on lõbus

Kui te ei võta tegevust liiga tõsiselt, siis võib küpsetamine olla väga lõbus. Oluline on mitte lasta ennast ebaõnnestumistest heidutada, vaid võtta asja vabalt. Siis saate koos kindlasti palju naerda, kuni lõpuks püstitatud eesmärk õnnestub.

See loob mälestusi

Selle asemel, et pärast tööpäeva koos televiisori ees lösutada, tehke midagi palju erilisemat. Valige retsept koos välja ja asuge tööle! Kindlasti saate seda veel pärast mõnda aega meenutada.

See on hea hobi

Kõikidel paaridel võiks olla ühine hobi. Andke kokandusele võimalus ja proovige midagi koos küpsetada. Alustage kergematest retseptidest ja hiljem võite teha midagi keerulisemat. Võib-olla leiate sellest tegevusest omale ühise hobi!

See on taskukohane

Koos küpsetamine läheb vähem maksma kui kinopiletid kahele või väljas õhtust söömine. Saate veeta koos kvaliteetaega niimoodi, et ei pea kulutama suuri summasid.

See lähendab teid

Koos ühise asja valmistamine lähendab teid kindlasti veelgi. Õpite olema rahulikumad ja kompromissi leidma − olete üks meeskond ja peate tegema koostööd.

Saate tulemust nautida

Isegi kui see ei õnnestu ideaalselt, siis saate ikka lõpptulemuse koos ära süüa.

Saate tulemust jagada

Kui teil tuleb koostöö hästi välja, siis võite lähedastele inimestele pakkuda küpsetamisteenuseid. Saate aidata sünnipäevalaudade katmisel ja ehk teenida isegi veidi lisaraha.

See leevendab pingeid

Küpsetamine võib olla loominguline töö, mis pakub lõõgastust. Saate mõtted argimuredest eemale ja teha koos midagi toredat.

See õpetab etteplaneerimist

Koos küpsetamine õpetab teile oskust asju ette planeerida, mida läheb igal paaril vaja. Olete üks meeskond ja peate hakkama ühiselt otsuseid vastu võtma.

Arendate ennast

Kui teil tuleb koos küpsetamine hästi välja, siis võite proovida ka muid ühiseid ettevõtmisi. Endale süüa tehes on võimalik oma toitumist parandada, tänu millele on teil parem tervis ja enesetunne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles