Vaata pilte: pruutpaar tellis pulmadeks kavala üllatusega tordi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Nagu paljudel pruutpaaridel, olid ka Kia Parsonsi ja Billy Bunningu nägemused unelmate pulmatordist täiesti erinevad. Lõpuks leiti aga kompromiss, mis tegi mõlemad partnerid väga õnnelikuks.

Pulmatort oli üleni valge ja ühte külge – seda, mida esialgu näidati külalistele – kaunistasid valged roosid. Ent teisel küljel peitus üllatus, mis tegi peigmehel tuju õige heaks. Neljakorruselise tordi peidetud külje iga korrus oli pühendatud erinevale superkangelasele (Kapten Ameerika, Ämblikmees, Batman, Raudmees).

Parsons ütles Huff Postile antud intervjuus, et tema soovis traditsioonilist valget pulmatorti, kuid tema peigmehe sooviks oli, et pulmatort väljendaks kuidagi tema armastust koomiksite vastu. Pagariäri Tier by Tier disainer Julia Baker pidi leidma lahenduse, mis oleks mõlema partneri jaoks vastuvõetav. Bakeri sõnul kulus tordi valmistamiseks kokku 40 tundi.

Vaata originaalse pulmatordi pilte. Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles